.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2023 11:55

H BMW πάει για ρεκόρ πωλήσεων για 10η (!) συνεχόμενη χρονιά

Απίστευτο το success story του Βαυαρικού εργοστασίου.

H BMW Motorrad έχει μία απίστευτη πορεία στην παγκόσμια αγορά τα τελευταία χρόνια, καθώς επί χρόνια σπάει το ένα ρεκόρ πωλήσεων μετά από το άλλο, ανεξάρτητα από τις τεράστιες δυσκολίες των τελευταίων ετών -βλέπε COVID και τα λοιπά παρελκόμενα...

Μετά από το 2022, όταν και η εταιρεία σημείωσε πωλήσεις στο επίπεδο των 195.000 κομματιών (η BMW δήλωσε πωλήσεις πάνω από 200.000 κομμάτια), τώρα το 2023 ίσως φέρει και το πολυπόθητο νέο ρεκόρ. Προς το παρόν, η εταιρεία έχει πετύχει 171.090 ταξινομήσειος παγκόσμια, αυξημένες κατά 6,2% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα, πέρσι (9μηνο). 

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι η BMW σημειώνει αύξηση ταξινομήσεων σε όλες τις περιοχές του κόσμου, με πρωταγωνιστές την αγορά της Νοτιοανατολικής Ασίας (+16,5%) και της Ευρώπης (6,4%).   

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2023 12:02

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon