.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2023 13:30

Ρεπορτάζ - Παγκόσμια παρουσίαση TM Racing 2024 στην Ιταλία

Πρώτη παγκόσμια!

Νέες, ωραίες, φρεσκαρισμένες, με χρώματα που τις ξεχωρίζουν και αλλαγές που τις βελτιώνουν. Οι TM Racing του 2024, enduro και motocross, παρουσιάστηκαν στην Ιταλία κι εμείς ήμασταν εκεί να τις δούμε και να τις οδηγήσουμε για πρώτη φορά!

Το γεγονός εδώ είναι ένα: Η πρώτη παγκόσμια παρουσίαση της TM Racing, στην ιστορία της! Η ιταλική φίρμα, ένα οικογενειακό εργοστάσιο με περιορισμένη παραγωγή που όμως διατηρεί πλούσια συλλογή τίτλων σε κάθε κατηγορία που έχει συμμετάσχει, αποφάσισε να βγει από το “σπίτι” και να δείξει σε παγκόσμιο επίπεδο τι κάνει. Αυτό ξεκίνησε τώρα, με την πρώτη παγκόσμια παρουσίαση να πραγματοποιείται στην πίστα της Grotazzolina στην κεντρική Ιταλία, στο Ponzano di Fermo, όπου εν μέσω δημοσιογράφων απ’ όλο τον κόσμο, ήμασταν κι εμείς, μοναδική παρουσία από την Ελλάδα.

Η TM Racing είχε φέρει την νταλίκα που χρησιμοποιεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP και συγκεκριμένα στην κατηγορία Moto3 γύρω από την οποία είχε στηθεί όλη η παρουσίαση. Οι νέες μοτοσυκλέτες, enduro και motocross, η τηλεόραση με τις πληροφορίες, δίπλα της η αγωνιστική ομάδα σε enduro και motocross, παραδίπλα οι supermoto και οι συνεργαζόμενες εταιρίες.

Για πρώτη φορά επίσης, συναντήσαμε παγκόσμια παρουσίαση η οποία ξεκίνησε απόγευμα – προφανώς λόγω της ζέστης, στις 18:00, με την οδήγηση να ξεκινάει στις 20:00 και να διαρκεί μέχρι τις 23:00, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, σε διαδρομές με φώτα!

Η φωτισμένη πίστα MX της Grotazzolina και η χαραγμένη enduro διαδρομή δίπλα της, περίμεναν τους αναβάτες για οδήγηση. Κι εμείς, οδηγήσαμε τις 12 μοτοσυκλέτες για τις οποίες θα αναφερθούμε σε διαφορετικό άρθρο σύντομα!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2023 13:43

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon