.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 07:16

Moto Fest Veria 2023 – Ο καλύτερος προορισμός για το τέλος του Αυγούστου

Το φεστιβάλ θα είναι τριήμερο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί κατά την τελευταία περίοδο αιχμής του καλοκαιριού και πιο συγκεκριμένα Παρασκευή 25 με Κυριακή 27 Αυγούστου. [Δελτίο Τύπου]

Στόχος του φεστιβάλ είναι να φέρει κοντά τους λάτρεις της μοτοσυκλέτας από όλη την Ελλάδα και τις γειτονικές χώρες, παρέχοντάς τους μια πλατφόρμα για να κοινωνικοποιηθούν, να δικτυωθούν και να απολαύσουν το όμορφο τοπίο της Βέροιας, τις μοτοσυκλετιστικές διαδρομές του Βερμίου και των όμορων ορεινών όγκων.

Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει κάμπινγκ, μουσική, φαγητό, ημερήσιες εκδρομές με μοτοσυκλέτες όλων των τύπων και διάφορες δραστηριότητες για τους συμμετέχοντες, όπως παιχνίδια και διαγωνισμούς.

Ενδεικτικά οι δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα είναι:

• Βόλτα με μηχανές τύπου Enduro & On Off (Εντουρόβολτα)
• Συναυλίες
• Πεζοπορία σε χαραγμένα μονοπάτια
• Διαδρομή για τρέξιμο στο βουνό (Trail Running)
• Γυμναστική στο Βουνό
• Εκθέσεις (Φωτογραφίας, κατασκευών, κ.α.)
• Σεμινάρια - Workshops (Ασφαλούς οδήγησης, οδήγησης σε χώμα, πρώτες βοήθειες, κ.α.)
• Δραστηριότητες για παιδιά

Η αγορά μοτοσυκλετών στην Ελλάδα αναπτύσσεται ραγδαία, με όλο και περισσότερους ανθρώπους να δείχνουν ενδιαφέρον για το άθλημα. Η Βέροια αποτελεί ιδανική τοποθεσία για το φεστιβάλ λόγω του όμορφου τοπίου, των ελικοειδών δρόμων και της εγγύτητας με μεγάλες πόλεις όπωςη Θεσσαλονίκη, αλλά και της εύκολης πρόσβασης μέσω της Εγνατίας Οδού.

Το φεστιβάλ θα απευθύνεται σε λάτρεις της μοτοσικλέτας από όλη την Ελλάδα και τις γειτονικές χώρες, με έμφαση σε άτομα ηλικίας 25-50 ετών, καθώς και στις οικογένειες αυτών, μια και θα περιλαμβάνει δραστηριότητες για όλους.
Σύμφωνα με την έρευνά μας, υπάρχει σημαντική ζήτηση για τέτοιου είδους εκδηλώσεις στην αγορά, καθώς δεν υπάρχουν παρόμοιες εκδηλώσεις που να λαμβάνουν χώρα αυτή τη στιγμή στην περιοχή, ενώ ο εναλλακτικός τουρισμός είναι αδιαμφισβήτητα συνυφασμένος με την αειφόρο τουριστική ανάπτυξη, την προστασία του φυσικού και ανθρωπογενούς περιβάλλοντος, της τοπικής κουλτούρας, όπως και με την αναζήτηση νέων αξιών και τρόπων ζωής

Η στρατηγική μας για το φεστιβάλ είναι να προσφέρουμε μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία στους συμμετέχοντες, είτε είναι αναβάτες μοτοσυκλέτας είτε όχι, καθώς και στις οικογένειές τους. Σχεδιάζουμε να το επιτύχουμε αυτό προσφέροντας μια σειρά δραστηριοτήτων, όπως ξεναγήσεις, ζωντανή μουσική, φαγητό και ποτά. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να στήσουν τις σκηνές τους σε προκαθορισμένους χώρους κατασκήνωσης και να κοινωνικοποιηθούν με άλλους συμμετέχοντες. Σχεδιάζουμε επίσης να συνεργαστούμε με τοπικές επιχειρήσεις για να προσφέρουμε εκπτώσεις σε τρόφιμα, καταλύματα και άλλες υπηρεσίες.

Αντιλαμβανόμαστε ότι η διοργάνωση μιας εκδήλωσης αυτού του είδους απαιτεί διάφορες άδειες και εγκρίσεις από τις τοπικές αρχές. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συμμορφωθούμε με όλους τους απαραίτητους κανονισμούς και οδηγίες για να διασφαλίσουμε ότι η εκδήλωση θα είναι ασφαλής και επιτυχής.

Έχουμε ήδη προβεί σε διευθετήσεις με την τοπική αστυνομία και τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για να διασφαλίσουμε ότι το φεστιβάλ θα διεξαχθεί χωρίς κανένα περιστατικό.
Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι αυτή η εκδήλωση θα οργανωθεί με απόλυτη προσοχή και επαγγελματισμό και θα αναλάβουμε την πλήρη ευθύνη για τυχόν ζημιές ή περιστατικά που μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Είμαστε ανοιχτοί να συζητήσουμε τυχόν ανησυχίες που μπορεί να έχουν οι τοπικές αρχές και θα εργαστούμε για την αντιμετώπισή τους ώστε να διασφαλίσουμε την επιτυχία της εκδήλωσης.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο Link της εκδήλωσης πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon