.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 16:15

Harley-Davidson Homecoming Festival – Γιορτή με ρεκόρ προσέλευσης

Για τέσσερεις μέρες, από 13 ως 16 Ιουλίου 2023 το Harley-Davidson Homecoming Festival έγραψε ιστορία προσελκύοντας πλήθη-ρεκόρ στην ευρύτερη περιοχή της ιστορικής έδρας της εταιρείας, στο Milwaukee.

Μακράν δημοφιλέστερο σημείο συνάντησης ήταν το μουσείο της εταιρείας, όπου οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν από το βράδυ της Πέμπτης (13/7) με τη Bike Night και συνεχίστηκαν με πολλά ενδιαφέροντα: αγώνες επίδειξης (Flat Out Friday Boonie Bike race), υπαίθρια έκθεση μοντέλων, test rides με μοντέλα LiveWire και Stacyc, σόου ακροβατικών με ΒΜΧ, εκθέσεις και διαγωνισμοί custom και vintage μοτοσυκλετών, αλλά και ζωντανή μουσική με διάφορους καλλιτέχνες.

Στη διάρκεια του τετραημέρου 73,000 μοτοσυκλέτες γέμισαν τους χώρους του μουσείου και την Έκτη Οδό έξω από αυτό, ενώ περίπου 130,000 επισκέπτες πέρασαν από εκεί.

Slide 16 9 4

Στο Veterans Park του Milwaukee Lakefront, στις όχθες της λίμνης Michigan, την Παρασκευή και το Σάββατο οι βραδινές εμφανίσεις των Green Day και Foo Fighters αντιστοίχως ξεσήκωσαν τους πάνω από 80,000 επισκέπτες που συνέρρευσαν για τα δύο πασίγνωστα ροκ συγκροτήματα που πλαισιώθηκαν από άλλους γνωστούς καλλιτέχνες, όπως οι The Cult, Joan Jett and the Blackhearts και αρκετοί άλλοι.

Στον ίδιο χώρο φιλοξενήθηκαν οι τρελές παραστάσεις του Nitro Circus του Travis Pastrana, καθώς και το μοναδικό θέαμα του Ives Brothers Wall of Death & Ball of Steel, ενώ υπήρχαν άφθονες επιλογές για φαγητό και ποτό, καθώς και ένας ξεχωριστός διαγωνισμός Burger Build Off από τον Αμερικανό σεφ, συγγραφέα και εστιάτορα Matty Matheson που αναζήτησε το απόλυτο μπέργκερ.

Slide 16 9 11 1

Επιπλέον οι χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τη μονάδα παραγωγής Harley-Davidson Powertrain Operations στο προάστιο Menomonee Falls του Milwaukee, όπου εκτέθηκε όλη η γκάμα 2023 της εταιρείας και γίνονταν ξεναγήσεις στη γραμμή παραγωγής και επίδειξη από μοτοσυκλετιστές της αστυνομίας.

Φυσικά και παραδοσιακότατα, το αποκορύφωμα του επετειακού φεστιβάλ δεν ήταν άλλο από τη μεγάλη παρέλαση, Harley-Davidson 120th Anniversary Motorcycle Parade, την Κυριακή (16/7) στο κέντρο του Milwaukee με περίπου 7,000 μοτοσυκλέτες.

Slide 16 9 18

Όπως ανακοίνωσε η Harley-Davidson, το μεγάλο Homecoming φεστιβάλ θα διοργανωθεί και του χρόνου, ξανά στο Milwaukee από τις 25 ως τις 28 Ιουλίου 2024.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon