.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 09:49

Σοκαριστικό τροχαίο με διανομέα στην Θεσσαλονίκη - Νεκρός ο δικυκλιστής

Αναζητείται οδηγός αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο συμβάν και εγκατέλειψε το σημείο – Το συμβάν κλιμακώθηκε σε μοτοπορεία διαμαρτυρίας.

Τρομακτικό τροχαίο με διανομέα με μηχανάκι, έλαβε χώρα εχθές 26 Ιουνίου, στην Θεσσαλονίκη, με θύμα έναν άνδρα ηλικίας 55 ετών. Το δυστύχημα έλαβε χώρα στην Τσιμισκή, όταν σύμφωνα με πληροφορίες ο αναβάτης έχασε τον έλεγχο του δικύκλου, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες και έπεσε κάτω από λεωφορείο της Πολεμικής Αεροπορίας, ο ένας τροχός του οποίου τον τραυμάτισε θανάσιμα στο κεφάλι, παρά το γεγονός ότι φορούσε κράνος.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στο συμβάν έχει εμπλακεί και ένα αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου εγκατέλειψε το σημείο με αυτό και ήδη αναζητείται.

Στο σημείο του δυστυχήματος συγκεντρώθηκαν διανομείς, για να διαμαρτυρηθούν για τον θάνατο του άτυχου 55χρονου, ενώ στην συνέχεια πραγματοποίησαν και μοτοπορεία διαμαρτυρίας στην πόλη.

Η ανακοίνωση της Τροχαίας για το συμβάν:

«ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα

 Μεσημβρινές ώρες σήμερα (26-06-2023) στο κέντρο της πόλης, δίκυκλη μοτοσικλέτα με οδηγό 55χρονο ημεδαπό, συγκρούσθηκε με λεωφορείο και με έτερο όχημα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του δικυκλιστή.

Ο οδηγός του τελευταίου οχήματος αποχώρησε από το σημείο χωρίς να προβεί στις απαραίτητες από το νόμο ενέργειες.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.»

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 09:57

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon