.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 09:49

Τραγικό δυστύχημα στα Λιμανάκια - Νεκρός 50χρονος μοτοσυκλετιστής

Συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που επιχείρησε αναστροφή, σε γνωστό σημείο-καρμανιόλα στα Λιμανάκια.

Έχασε την ζωή του τα ξημερώματα του Σαββάτου 10 Ιουνίου, ένας ακόμα μοτοσυκλετιστής ηλικίας 50 ετών, στον γνωστό τμήμα της παραλιακής στα «Λιμανάκια». Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ,  το θύμα του δυστυχήματος κινούταν κανονικά στην πορεία του, στο ρεύμα προς Πειραιά, όταν συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που επιχείρησε αναστροφή παραβιάζοντας την διαχωριστική γραμμή του οδοστρώματος.

Το αυτοκίνητο οδηγούσε άνδρας επίσης 50 ετών. Παρά το ότι ο αναβάτης της μοτοσυκλέτας φορούσε πλήρη προστατευτικό εξοπλισμό, η σφοδρότητα της σύγκρουσης του προκάλεσε τραυματισμούς από τους οποίους τελικά δεν επιβίωσε. Πηγές αναφέρουν, ότι ο μοτοσυκλετιστής είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα. Ο οδηγός αυτοκινήτου παρέμεινε στο σημείο και συνελήφθη, καθώς βαρύνεται με κατηγορίες ανθρωποκτονίας από αμέλεια, ενώ υπεβλήθη και σε τοξικολογικές εξετάσεις αλλά και σε εξετάσεις αλκοόλ στο αίμα.

Το θύμα είναι, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ο κ. Νίκος Τερζόπουλος, ένα πρόσωπο πολύ αγαπητό στους κύκλους των Αττικών μοτοσυκλετιστών. Μετά από την είδηση του ατυχήματος, ένα κύμα συλλυπητήριων ευχών κατέκλυσε τα κοινωνικά δίκτυα, με τον άτυχο Νίκο να παρουσιάζεται ως ένας αναβάτης με εξαιρετική εμπειρία, φίλος πολλών ανθρώπων που δεν δίσταζε ποτέ να βοηθήσει και να μεταφέρει την εμπειρία του σε όποιον του το ζητούσε.

Ευχόμαστε τα συλλυπητήρια στους οικείους και τα αγαπημένα πρόσωπα του Νίκου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 09:59

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon