.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023 11:53

Benelli RCX 185 2023 - Ετοιμοπαράδοτο στην Βαγιανέλης Α.Ε.

Το ιταλικό παπί που έχει προκαλέσει συζητήσεις και συγκρίσεις για την κορυφή της κατηγορίας, σε προσκαλεί να το γνωρίσεις από κοντά.

Το Benelli RCX 185 είναι ένα νέο παπί, με Ιταλικά γονίδια που έρχεται να διεκδικήσει την κορυφή στην κατηγορία του αλλά και στην κατηγορία των παπιών γενικότερα. Πρόκειται για ένα ακόμα «super παπί» με χειροκίνητο συμπλέκτη και κιβώτιο 6 ταχυτήτων, που θυμίζει μοτοσυκλέτα στην οδήγηση και απευθύνεται στους πιο απαιτητικούς που δεν τους φτάνει ένα «απλό παπί!»

Το Benelli RCX 185 είναι τώρα διαθέσιμο και στην Benelli Βαγιανέλης, για να το δείτε από κοντά αλλά και α το αποκτήσετε. Η τιμή του Benelli RCX 185 έχει οριστεί στα 2.985 ευρώ

Το RCX 185 διαθέτει έναν μονοκύλινδρο, υγρόψυκτο κινητήρα με 4 βαλβίδες και 2 επικεφαλής εκκεντροφόρους που αποδίδουν 18 ίππους στις 9,500 rpm και μέγιστη ροπή 15.2 Nm (1.6 kgm) στις 6,000 rpm. Συμμορφώνεται πλήρως με τις προδιαγραφές ρύπων Euro 5 και φέρει 3 μπουζί για βελτιστοποίηση της καύσης, αύξηση της απόδοσης και μείωση της κατανάλωσης καυσίμου.

Το μπροστινό σύστημα ανάρτησης με διαδρομή 88 mm είναι εξοπλισμένο με τηλεσκοπικό upside down γεγονός που το καθιστά το μοναδικό παπί με αυτήν την τεχνολογία. Η τροφοδοσία του RCX είναι εξοπλισμένη με ηλεκτρονικό ψεκασμό EFI και ηλεκτρική μίζα. Η μετάδοση γίνεται μέσω ενός κιβωτίου 6 σχέσεων με συμπλέκτη υγρού τύπου. Το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 4.8 lt και κατανάλωση 1.8-2 lt/100 km.

Το σύστημα πέδησης χρησιμοποιεί δίσκους μαργαρίτα και στους δύο τροχούς (240 mm και 220 mm) αντίστοιχα εμπρός και πίσω. Eίναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας δικάναλο ABS.

Οι τροχοί των 17 ιντσών είναι εξοπλισμένοι με ελαστικά διαμέτρου 70/90-17 μπροστά και 110/70-17 πίσω ώστε να μην γίνεται κανένας συμβιβασμός κατά την πρόσφυση. Το μεταξόνιο των 1325 mm υπόσχεται μέγιστη ευελιξία.

Το Benelli RCX είναι εξοπλισμένο με πλήρες LED σύστημα φώτων και διατίθεται σε 3 διαφορετικούς χρωματισμούς: λευκό, μαύρο και γκρι ανθρακί με fluo λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν.

Για περισσότερες πληροφορίες

Benelli Βαγιανέλης ΑΕ, Λ. Βουλιαγμένης 339, Αθήνα

Τηλ. 2109213092

Ιστοσελίδα: https://www.facebook.com/benellivagianelis

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023 12:04

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon