.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 13:07

Συνελήφθησαν στην Καλλιθέα 3 άτομα που έκλεβαν μοτοσυκλέτες

Πάρα πολύ ωραία. Αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που είδε το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα, Αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στην σύλληψη 3 ανδρών ηλικίας 27, 35 και 38 ετών, στα πλαίσια του αυτόφωρου, μετά από εντοπισμό τους να μεταφέρουν μια κλεμμένη μοτοσυκλέτα σε σημείο της Καλλιθέας. Οι 3 άνδρες υποβλήθηκαν σε έλεγχο τον οποίο προσπάθησαν να αποφύγουν και η αστυνομία τους έκανε... τσακωτούς, βεβαιώνοντας πολλαπλές ενδείξεις για την συμμετοχή τους σε εγκληματικές ενέργειες.

Πιο συγκεκριμένα, οι 3 κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, ενώ μετά από έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους και στην «επίμαχη» αποθήκη της Καλλιθέας, εντοπίστηκαν: Μία κλεμμένη μοτοσυκλέτα, από την περιοχή του Αγ. Δημητρίου Αττικής, πλήθος ανταλλακτικών και εξαρτημάτων μοτοσυκλετών, χρηματικά ποσά αλλά και κάνναβη, φυσίγγια και όπλα. Οι ύποπτοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πρωτοδικών Αθηνών, ενώ θα διερευνηθεί η συμμετοχή τους και σε άλλες υποθέσεις.

Κάθε μέρα και τουλάχιστον μια κλεμμένη μοτοσυκλέτα

Συγχαρητήρια, αξίζουν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. για την σύλληψη των 3 αλητήριων στην Καλλιθέα, όμως το τραγικό φαινόμενο της σωρηδόν και ανεξιχνίαστων κλοπών μοτοσυκλετών, συνεχίζεται αμείωτο. Ειδικά πριν από λίγες ημέρες, κάθε μέρα έβλεπες παραπάνω από ένα ποστ με κλοπή μοτοσυκλέτας, στα κοινωνικά δίκτυα. Πλέον οι μοτοσυκλετιστές ζούμε υπό την απειλή του ότι θα ξυπνήσουμε ένα ωραίο πρωί, για να πάμε στις δουλειές μας και θα διαπιστώσουμε ότι το όχημα που έχουμε πληρώσει με κόπους μιας ζωής, έχει κάνει φτερά εν μία νυκτί. Ελπίζουμε ότι η πάταξη των κλοπών μοτοσυκλετών θα γίνει ακόμα πιο εντατική, καθότι μιλάμε πλέον για μία επιτακτική ανάγκη για όλους τους πολίτες και μοτοσυκλετιστές στην Αθήνα και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 13:11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon