.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021 09:36

Πιερία: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα πλαστών διπλωμάτων - Τα έστελναν με delivery στο σπίτι!

Σε τουλάχιστον δεκατρείς συλλήψεις έχει προχωρήσει η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας στην Πιερία, εξαρθρώνοντας ένα μεγάλο κύκλωμα πλαστών διπλωμάτων.

Η επιχείρηση, που αφορά τη διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Πιερίας, αποκάλυψε τουλάχιστον 200 περιπτώσεις παράνομης έκδοσης αδειών οδήγησης, τόσο για ΙΧ όσο και για επαγγελματικά οχήματα, έναντι αμοιβής. Μεταξύ των 13 συλλήψεων βρίσκονται υπάλληλοι της Υπηρεσίας και ιδιοκτήτες σχολών οδηγών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, αρκετά άτομα αποκτούσαν δίπλωμα οδήγησης χωρίς καν να δώσουν τις απαραίτητες εξετάσεις. Οι συλληφθέντες φαίνεται πως μπορούσαν να παρεμβαίνουν ακόμα και στις θεωρητικές εξετάσεις ενώ έστελναν με delivery τα διπλώματα στους κατόχους!

Πληροφορίες που επικαλείται το newsauto.gr αναφέρουν ότι οι τιμές κυμαίνονταν από 150 έως και πάνω από 3.000 ευρώ, ενώ οι έρευνες θα επεκταθούν σε βάθος έως και ενός έτους.

Παράλληλα θα ζητηθεί άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για να εξακριβωθεί εάν υπήρχαν και τηλεφωνικές συνδιαλλαγής ή άλλα στοιχεία που θα διευρύνουν το κατηγορητήριο.

Για την ώρα δεν υπάρχει επίσημο δελτίο τύπου από την ΕΛ.ΑΣ. καθώς η υπόθεση βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Πηγές: Mega, Newsauto, Lifo

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon