.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020 12:36

Δήμος Αθηναίων: Πώς θα εξοφλήσετε τις κλήσεις Κ.Ο.Κ. του 2016-17 σε 24 δόσεις

Ο Δήμος Αθηναίων ενημερώνει για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να πληρώσουν τις κλήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας και Τροχαίας μεταξύ 2016-2017, με δυνατότητα καταβολής ακόμα και σε δόσεις.

Από τον Δήμο Αθηναίων και για την διευκόλυνση των πολιτών που έχουν λάβει ειδοποιήσεις για ποσά που οφείλουν από κλήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας και της Τροχαίας της περιόδου 2016-2017, διευκρινίζονται τα εξής:

Για την εξόφληση της οφειλής υπάρχει η δυνατότητα τμηματικής καταβολής ως και σε 24 δόσεις με ελάχιστο ποσό δόσης τα 30 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Στη συνέχεια η διαδικασία ολοκληρώνεται ηλεκτρονικά χωρίς να απαιτείται αυτοπρόσωπη παρουσία τους.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα αμφισβήτησης της βεβαίωσης των διοικητικών προστίμων του ΚΟΚ και μπορούν να ζητήσουν από την αρμόδια υπηρεσία της Διεύθυνσης Δημοτικών Προσόδων, αντίγραφα των παραβάσεων από το πρωτότυπο στέλεχος που τηρείται στο αρχείο. 'Oταν τα στοιχεία που αφορούν στον προσδιορισμό του οχήματος (αριθμός κυκλοφορίας, είδος, μάρκα, ύψος διοικητικού προστίμου), είναι λανθασμένα (έστω και ένα από αυτά) η πράξη καθίσταται ακυρωτέα. Τα αντίγραφα αυτά, μετά από αίτηση των ενδιαφερομένων στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. διαβιβάζονται στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία τους στην υπηρεσία.

Σε ό,τι αφορά τις αρμοδιότητες του Τμήματος Βεβαίωσης Εσόδων από Παραβάσεις του ΚΟΚ της Δ/νσης Δημοτικών προσόδων έχει δοθεί ήδη η δυνατότητα επικοινωνίας των ενδιαφερομένων στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για οποιαδήποτε διευκρίνιση επί των βεβαιώσεων παραβάσεων του ΚΟΚ όχι μόνο του 2016 και του 2017 αλλά και προηγούμενων οικονομικών ετών.

Τέλος, για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα της ηλεκτρονικής αποστολής ενστάσεων-διευκρινίσεων, ο Δήμος Αθηναίων έχει μεριμνήσει να εξυπηρετούνται μέσω έξι τηλεφωνικών γραμμών (210-5277255, 7256, 7269, 7270, 7248, 7273,) τις εργάσιμες μέρες και ώρες και να κλείνουν ραντεβού για αυτοπρόσωπη παρουσία.

Ενδεικτικά μέχρι την Τρίτη 01/12/2020 η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων είχε δεχθεί 1.100 ηλεκτρονικά μηνύματα και είχε διεκπεραιώσει το 80% από αυτά καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξυπηρετηθούν οι πολίτες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Αθηναίων έχει ζητήσει την επίσπευση της νομοθέτησης της ρύθμισης για την εξόφληση των οφειλών στους Δήμους σε 120 μηνιαίες δόσεις προκειμένου να διευκολυνθούν ουσιαστικά όλοι οι οφειλέτες σε μια τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας της πανδημίας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020 12:42

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube