.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2020 09:03

Ρεπορτάζ - Kawasaki Athlete 125 Long Term

Πόσο χρηστικό είναι ένα καλογυμνασμένο παπί στην πόλη; Τι κατανάλωση έχει; Πόσο κοστίζει το service του και τι ανάγκες έχει όταν κυκλοφορεί καθημερινά μέσα στις σκληρότερες συνθήκες; Αυτά και άλλα πολλά θα δούμε στο νέο μας ''σύντροφο'', Kawasaki Athlete 125, το οποίο μας παραχώρησε η TEOMOTO A.E. για μία δοκιμή διαρκείας.

Μάλιστα, το νέο μας παπί δεν παρελήφθη καινούριο, γιατί πολύ απλά γνωρίζουμε ότι τα καινούρια, όσα χιλιόμετρα και να τους ''γράψεις'', δύσκολα θα βγάλουν κάποιο πρόβλημα. Το οδόμετρο του νέου παπιού του BIKEIT έγραφε στο κοντέρ του λίγο παραπάνω από 29.000 χιλιόμετρα, νούμερο αξιόλογο για να ξεκινήσεις να βλέπεις τι έχει πάθει μέχρι στιγμής.

Δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα!

Όλα τα πλαστικά έχουν το εργοστασιακό τους χρώμα, ενώ μόνο κάποιες γρατσουνιές προδίδουν την χρήση. Οι αναρτήσεις του λειτουργούν κανονικά και δεν έχουν βγάλει λάδια, οι συμπιέσεις και αποσβέσεις, σε ικανοποιητικά επίπεδα. Ο κινητήρας του ακούγεται καλά, το κιβώτιο ''κουμπώνει'' θετικά, και τα φρένα... φρενάρουν σωστά!

Μέχρι στιγμής, όλα καλά, και από δω και στο εξής ξεκινάει η δοκιμή που θα μας δείξει την συμπεριφορά του στην πόλη, αλλά και τι θα χρειαστεί καθ' όλη την διάρκεια της.

Μείνετε συντονισμένοι για την συνέχεια!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2020 09:06

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon