.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 19:00

Εμφανίστηκε 3 μέρες μετά το δυστύχημα ο οδηγός της Corvette, έδωσε κατάθεση και αφέθηκε ελεύθερος

Ο ιδιοκτήτης και οδηγός της πολυτελούς μαύρης «Corvette», ο οποίος τα ξημερώματα της Τετάρτης 19/2/2020 παρέσυρε και σκότωσε στην Γλυφάδα 25χρονο μοτοσικλετιστή, αφέθηκε ελεύθερος, το Σάββατο 22/2/2020, μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του σε αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, στο Ελληνικό, αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

«Ήμουν σοκαρισμένος και για αυτό έφυγα. Δεν κατάλαβα πώς έγινε το τροχαίο». Αυτά επανέλαβε αρκετές φορές, σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή του ο 40χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος εμφανίστηκε χθες βράδυ στην Τροχαία, μαζί με τη δικηγόρο του και είπε ότι αυτός οδηγούσε την μαύρη «Corvette», τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Υπενθυμίζεται, ότι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα τη στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον 25χρονο. Επιπλέον, έτσι γλίτωσε και το αλκοτέστ.

Η δικογραφία πρόκειται να διαβιβαστεί στον εισαγγελέα, ο οποίος έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση. Ερευνάται ακόμα αν ο 40χρονος έκανε κόντρες, κι αν είχε συνεπιβάτη στο αυτοκίνητο. Σημειώστε τέλος πως η Corvette ήταν ανασφάλιστη.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 22:42

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon