.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 10:22

Legendary Motorcycles – Τώρα και με Royal Enfield!

Τα εκπληκτικά classic Bullet, τα νερορετρό Continental GT & Interceptor 650, καθώς και το σκληροτράχηλο Adventure, Himalayan, βρίσκονται πλέον σε έναν μοναδικό χώρο στο Μαρούσι.

Η Legendary Motorcycle υποδέχτηκε την Royal Enfield Hellas, με τα μοντέλα της εταιρείας να δένουν άψογα στην φιλοσοφία της. Μπορείτε να δείτε τα μοντέλα της Royal Enfield αλλά και να θαυμάσετε ένα χώρο που “φωνάζει” μοτοσυκλέτα με εξαιρετικά προσεγμένη αισθητική, στην Δημητρίου Γούναρη 90, στο Μαρούσι.

Εμείς, βρεθήκαμε το βράδυ της Παρασκευής (18/10/2019) στην εκδήλωση για την υποδοχή της Royal Enfield από την Legendary Motorcycles όπου φίλοι της εταιρείας και όχι μόνο έδωσαν το παρών.

Αξίζει μια επίσκεψη, μόνο και μόνο για το περιβάλλον και την ατμόσφαιρα του καταστήματος, στο οποίο μπορείτε να βρείτε επίσης ανταλλακτικά, αξεσουάρ και ρουχισμό. 

Legendary Motorcycles 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 10:55

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon