.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 12:32

Ρεπορτάζ - Στην Πορτογαλία με τη SYM για την πανευρωπαϊκή παρουσίαση του Maxsym TL

Μια ματιά πίσω από τη βιτρίνα, δηλαδή την πανευρωπαϊκή παρουσίαση του πρώτου δικύλινδρου σπορ σκούτερ της SYM.

Η σημαντική είδηση είναι φυσικά η παρουσίαση του SYM Maxsym TL για την Ευρωπαϊκή αγορά, ωστόσο πριν αναλύσουμε εκτενώς τα τεχνικά και οδηγικά στοιχεία του νέου σπορ σκούτερ, ρίχνουμε μια ματιά στην όμορφή εκδήλωση που οργάνωσε οι Ταϊβανέζικη εταιρεία στην περιοχή γύρω από το Πόρτο της Πορτογαλίας.

Εκεί, εκτός από το ζουμί της υπόθεσης που δεν είναι άλλο από την οδήγηση του νέου μοντέλου, είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε το πρώτο μουσείο της Πορτογαλίας με θέμα το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα.

Με μια συλλογή άνω των 100 ιστορικών αυτοκινήτων από διάφορες εποχές, το μουσείο αυτοκινήτου του Caramulo ήταν μια εμπειρία που μας ταξίδεψε στον χρόνο. Μάλιστα, δε χάσαμε την ευκαιρία για μια βόλτα (υπό βροχή) με ένα κλασικό αυτοκίνητο - εν προκειμένω μια Citroen DS 2.1 του 1971.

Παράλληλα, η επίσκεψη στην ιστορική και πανέμορφη πόλη του Πόρτο μας έδωσε μιαν ακόμη ευκαιρία να ακούσουμε από διάφορους Πορτογάλους (στο ξενοδοχείο, στο ταξί κ.ο.κ.) πως δεν έχουν ξεχάσει ακόμη τον αείμνηστο τελικό του Euro 2004!

Η πρώτη μεγάλη διεθνής παρουσίαση μοντέλου της SYM επί Ευρωπαϊκού εδάφους ήταν μια συνολικά καλοστημένη και άρτια εκδήλωση, από την οποία μπορείτε να πάρετε μια μικρή ιδέα στις φωτογραφίες που ακολουθούν, πριν περάσουμε στο κυρίως πιάτο, δηλαδή το οδηγικό και τεχνικό κομμάτι που ακολουθούν αμέσως μετά.

Ευχαριστούμε την αντιπρόσωπο της εταιρείας στην Ελλάδα, Γκοργκόλης Α.Ε., για την πρόσκλησή της.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 13:24

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon