.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τρίτη, 09 Ιουλίου 2019 12:14

Ρεπορτάζ - Yamaha Tenere Tour 2019

Την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019 βρεθήκαμε στο Riding School στις Αφίδνες, για να οδηγήσουμε τον στόλο από Yamaha Tenere, που είχε καταφτάσει με την νταλίκα του Tenere Tour.

Οι πρώτες στατικές εντυπώσεις από τη μοτοσυκλέτα ήταν θετικότατες, τόσο ποιοτικά όσο και εμφανισιακά, ενώ στη διάθεση μας θα είχαμε και τα τρία ύψη σέλας, ανάλογα με τα γούστα μας.

Τα τρία χρώματα στα οποία είδαμε το Tenere ήταν το μαύρο με τις κίτρινες λεπτομέρειες, το μπλε-λευκό-μαύρο, και το λευκό-κόκκινο που έκλεψε τις εντυπώσεις.

yamaha tenere tour 2019 reportaz 24

Στην παρουσίαση οι άνθρωποι της Yamaha ανέλυσαν λεπτομερώς τα δυνατά σημεία της νέας Tenere, ενώ εντύπωση μας έκανε η ανάλυση του τμήματος marketing πάνω στους υποψήφιους πελάτες της μοτοσυκλέτας.

yamaha tenere tour 2019 reportaz 27

Συγκεκριμένα, η Yamaha υποστηρίζει πως το πελατολόγιο της Tenere είναι ιδιαίτερα ευρύ, περιλαμβάνοντας τόσο τους "κοσμογυρισμένους" ταξιδιάρηδες αναβάτες, όσο και τους "ζωηρούς" (και σούζα έχουμε, και χώμα, και άλματα, και, και...), τους "αθλητικούς" που θέλουν μια μοτοσυκλέτα να προβάλλει τον τρόπο ζωής τους, αλλά και τους καθημερινούς αναβάτες, που θέλουν ένα χρηστικό μεταφορικό μέσο για κάθε μέρα.

yamaha tenere tour 2019 reportaz 28

Στο σταυρόνημα που είχε σχεδιάσει η Yamaha με τον ανταγωνισμό της μοτοσυκλέτας, βλέπουμε πως η Tenere στέκεται στο ίδιο επίπεδο όσον αφορά στις χωμάτινες δυνατότητες με τα 2 KTM 790 Adventure (πάντα σύμφωνα με την εταιρεία των τριών διαπασών), αλλά παίζοντας σε δικό της ταμπλό όσον αφορά στην τιμή. 

yamaha tenere tour 2019 reportaz 13

Μετά το τέλος της στατικής παρουσίασης ήρθε η ώρα της οδήγησης. Οδηγήσαμε την Tenere τόσο σε χώμα (που κυμαινόταν από βατούς χωματόδρομους έως ένα μέρος που θύμιζε... ξερή κοίτη ποταμού, με άπειρες κροκάλες) όσο και σε άσφαλτο. Και άλματα κάναμε, και σούζες, και drift, και το διασκεδάσαμε δεόντως! Αλλά για τις οδηγικές μας εντυπώσεις θα ακολουθήσει ξεχωριστό άρθρο σύντομα.

yamaha tenere tour 2019 reportaz 26

Η παρουσίαση τελείωσε με ένα ελαφρύ γεύμα (αν μπορεί κανείς να πει το burger ελαφρύ), κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο κύκλο εντυπώσεων από τη Yamaha Tenere.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon