.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τετάρτη, 30 Μαϊος 2018 13:18

Wolf Racing - Husqvarna Athens Store

 

Εγκαίνια με ντεμπούτο Vitpilen 701 στην ελληνική αγορά

 

Χτες βράδυ είχαμε τη χαρά να παρευρεθούμε στα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος που είναι αφοσιωμένο στη Husqvarna.

Στο κατάστημα της Wolf Racing στο Νέο Ψυχικό η νέα σελίδα στην πορεία του το βρίσκει με το νεοφερμένο Vitpilen 701 να κάνει την πρώτη εμφάνισή του επί Ελληνικού εδάφους. Η λιανική του τιμή έχει οριστεί στα €11,280.

Κατά τα χτεσινοβραδινά εγκαίνια έδωσε το παρόν και μια γνωστή πρέσβειρα της Husqvarna, η Πολυτίμη Κυριακοπούλου, άρτι αφιχθείσα με το FE 450 της από τον τερματισμό του Hellas Rally Raid 2018.

Να ευχηθούμε με τη σειρά μας καλές δουλειές στο νέο πεδίο δράσης της Wolf Racing και εξίσου πολλές ευχές στη Husqvarna Hellas για το νέο της σημείο αναφοράς στην αγορά της Αθήνας.

Wolf Racing
Λεωφόρος Μεσογείων 235
Νέο Ψυχικό
Τηλ. 210 6741010

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Μαϊος 2018 13:41

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon