.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 16:34

Ρεπορτάζ: Γενική Γραμματεία Αθλητισμού - Η μοτοσυκλέτα εκτός πλάνου

 

Ανακοινώθηκαν οι επιχορηγήσεις 2018

 

Σαν να μην υπάρχει ο μηχανοκίνητος αθλητισμός στην Ελλάδα λειτουργεί η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αφού στην πρόσφατη ανακοίνωση για τις επιχορηγήσεις του 2018, οι λίστες δεν περιλαμβάνουν ούτε μια –έστω συμβολικού χαρακτήρα- αρωγή προς ομοσπονδίες ή σωματεία που να σχετίζονται με την μοτοσυκλέτα σε αθλητικό επίπεδο.

Οι καιροί  μπορεί να είναι δύσκολοι και σίγουρα επικροτούμε την προσπάθεια στήριξης του αθλητισμού σε οποιαδήποτε μορφή του, ωστόσο το να αγνοείται επιδεικτικά η μοτοσυκλέτα, ενώ επιχορηγούνται το Κρίκετ, το Μπριτζ, το Γκολφ και το Ράγκμπι, είναι αν μη τι άλλο ενοχλητικό.

Η μοτοσυκλέτα έχει φέρει διακρίσεις στην Ελλάδα και πολλοί άνθρωποι έχουν αφιερώσει την ζωή τους σε αυτή, προσπαθώντας μέσα από μεγάλη προσπάθεια και κόντρα σε παγιωμένες αναχρονιστικές αγκυλώσεις, να εδραιώσουν στις σωστές βάσεις τον δίτροχο μηχανοκίνητο αθλητισμό στην χώρα μας.

Το να υπάρξει έστω και μια  -συμβολικού χαρακτήρα σημειώνουμε και πάλι- αναγνώριση από το κράτος με την μορφή επιχορήγησης, δεν θα λύσει αυτόματα όλα τα προβλήματα ομοσπονδιών και λεσχών, ούτε και θα μετατρέψει την Ελλάδα μέσα σε μια νύχτα σε Μέκκα των αγώνων και φυτώριο παγκόσμιων αναβατών.  

Σημειολογικά όμως, θα έχει μεγάλη σημασία, αποδεικνύοντας ότι, αν μη τι άλλο, ΓΓΑ και κράτος, αναγνωρίζουν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

ΕΔΩ μπορείτε να βρείτε την λίστα με τις επιχορηγήσεις του 2018, από την ΓΓΑ.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 16:57

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon