.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 07:44

Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. - Έκπτωτο όλο το διοικητικό συμβούλιο!

Η αναδρομική έκπτωση του τρέχοντος διοικητικού συμβουλίου της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. ανακοινώθηκε χτες από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Μετά από καταγγελία της προέδρου του ΣΑΜΑΕ, Παναγιωτας Δελαγραμμάτικα, κατά του διοικητικού συμβουλίου της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. για παράβαση του άρθρου 3 Παρ 9 του Ν 2725/99, εκδόθηκε χθες 12/12/23 διαπιστωτική πράξη εκπτωσης του ΔΣ της ΑΜΟΤΟΕ.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων το έγγραφο της Γ.Γ.Αθλητισμού αναφέρει:

Αποφασίζουμε : Την έκπτωση όλων των μελών του εκλεγμένου Διοικητικού Συμβουλίου, της αθλητικής ομοσπονδίας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ», (ΑMOTOE)

αναδρομικά από το χρόνο διεξαγωγής των αρχαιρεσιών του έτους 2021, ως υπαίτιων για τη μη εφαρμογή των διατάξεων της παρ.9 του άρθρου 3 του Ν.2725/99, όπως ισχύει.

Ειδικότερα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΜΟΤΟΕ δεν εξέδωσε διαπιστωτική πράξη έκπτωσης για τον αντιπρόεδρο κ. Γεροντάκη Νικόλαο και τα μέλη των επιτροπών Αγώνων κ. Τσάγκλα Νικόλαο και κ. Μουρίκη Φωτάγγελο ως όφειλε.

Η έκπτωση γίνεται κατ΄ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 3 παρ. 9 και του άρθρου 21 του Ν.2725/99, όπως ισχύει.

αμοτοε23β.jpg

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 08:21

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon