.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 10:38

Μέσω ταχυδρομείου και ΚΕΠ οι διεκπεραιώσεις για άδειες κυκλοφορίας και πινακίδες

 

Τέλος η ιδία προσέλευση στο υπουργείο Μεταφορών

 

Δια “αντιπροσώπου”, με την μεσολάβηση δηλαδή των ΚΕΠ και των ταχυδρομείων, θα γίνονται πλέον όλες οι διαδικασίες που αφορούν σε έκδοση και επανέκδοση πινακίδων και αδειών κυκλοφορίας, καθώς και στην ανανέωση των τελευταίων.

Οι πολίτες δεν θα εξυπηρετούνται με την ιδία προσέλευση τους στις κατά τόπου υπηρεσίες του υπουργείου Μεταφορών και θα διεκπεραιώνουν τα ζητήματα τους απευθυνόμενοι στα ΚΕΠ και μέσω του ταχυδρομείου των ΕΛΤΑ (για την παραλαβή των πινακίδων).

Ειδικά για τα ΚΕΠ, θα δημιουργηθεί μια πλατφόρμα λογισμικού, μέσω της οποίας θα καθίσταται δυνατή η αμφίδρομη επικοινωνία με το υπουργείο Μεταφορών, προκειμένου να επιταχύνονται οι διαδικασίες υποβολής των αιτημάτων από τους πολίτες.  

Ο λόγος που συμβαίνουν όλα αυτά; Προφανώς η προσπάθεια πάταξης των… “εναλλακτικών” και “σκιωδών” διαδικασιών που είχαν στήσει διάφοροι επιτήδειοι, “διευκολύνοντας” μέσω αμοιβής φυσικά τις διεκπεραιώσεις…

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 13:21

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon