.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2017 16:12

Απαγόρευση της κυκλοφορίας των ATV στους δρόμους!

 

Τo νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Μεταφορών, "σκοτώνει τις γουρούνες" 

 

Τελικά οι πρώτες πληροφορίες που είχαμε σχετικά με την απαγόρευση των τετράτροχων ATV και Quad, σύμφωνα με τον νέο ΚΟΚ, δυστυχώς επαληθεύθηκαν! Το νέο νομοσχέδιο, το οποίο κατατέθηκε στην Βουλή, προβλέπει την απαγόρευσης της κυκλοφορίας των ATV και Quad, που τα γνωρίζουμε όλοι ως “γουρούνες”, στο ασφαλτοστρωμένο οδικό δίκτυο της χώρας.

Η κίνηση τους θα επιτρέπεται πλέον μόνο στο χώμα και η μοναδική περίπτωση που επιτρέπεται να πατήσουν οι ρόδες τους άσφαλτο, θα είναι για να την διασχίσουν κάθετα, σε περίπτωση άμεση εξόδου και επανεισόδου σε χωμάτινους δρόμους.

Η απόφαση αυτή δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα πρωτίστως στους επαγγελματίες που ενοικίαζαν τετράτροχα σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς αλλά και στους ιδιώτες, που χρησιμοποιούν τα οχήματα αυτά για επαγγελματικούς λόγους ή για ψυχαγωγία.

Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ, με όλες τις λεπτομέρειες και τα στοιχεία που προκύπτουν από το σχετικό με το θέμα, περιεχόμενο του νέου νομοσχεδίου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2017 21:37

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon