.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017 12:41

Τouratech και φήμες για πτώχευση

 

Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα

 

 

Εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες σχετικά με την υποτιθέμενη πτώχευση της πασίγνωστής εταιρείας εξοπλισμού και αξεσουάρ, Touratech.

 To bikeit, προκειμένου νε έχει μια πλήρη και εμπεριστατωμένη ενημέρωση, επικοινώνησε με την αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, Makan και σας μεταφέρουμε ότι ακριβώς μάθαμε:

-Η Touratech δεν πτώχευσε αλλά έκανε αίτηση υπαγωγής σε καθεστώς διαχείρισης από σύμβουλους.

-Η πίεση που δέχθηκε η Touratech δεν ήταν αποτέλεσμα μείωσης του τζίρου αλλά ακριβώς το αντίθετο, αφού δεν μπορούσε πλέον να ανταποκριθεί στη τεράστια ζήτηση, ειδικά στον OEM τομέα (παραγωγή για τρίτους).

-Πλέον ο τομέας OEM “μαζεύεται” και σύντομα η παραγωγή –η οποία συνεχίζεται κανονικότατα- θα αποκατασταθεί πλήρως.

-Η Touratech συνεχίζει ακάθεκτη την επέκταση της, την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, είχαμε πληροφόρηση ότι αυξάνει τα σημεία πώλησης της στην Ιαπωνία, ενώ απέκτησε dealer και στην Κίνα.

-Σε ότι αφορά στην Ελλάδα, πωλήσεις, διαθεσιμότητα προϊόντων, εγγυήσεις δεν έχουν και ούτε πρόκειται να επηρεαστούν από αυτό το γεγονός, ίσα – ίσα  που η παραλαβή των προϊόντων θα είναι πιο γρήγορη και  άμεση.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017 12:44

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon