.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τρίτη, 25 Απριλίου 2017 20:17

Φωτορεπορτάζ – Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2017 – Piaggio Group

 

Παρουσία αλα Ιταλικά

 

Η ελληνική αντιπροσωπεία του Piaggio Group, κατέλαβε έναν από τους μεγαλύτερους χώρους στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2017, θέλοντας φυσικά να φέρει τους φίλους των δύο τροχών κοντά και στα τέσσερα σημαντικότερα εμπορικά της σήματα (Piaggio, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi).

Η πολύχρωμες και αξιολάτρευτες Vespa είχαν αναλάβει τον ρόλο του “κράχτη” αφού με περισσή ευκολία τραβούσαν πάνω τους τον κόσμο. Ιδιαίτερα εντυπωσιακές με την κίτρινη ματ 300άρα να βγάζει μάτια, όπως άλλωστε έκανε και η κόκκινη “946”. Την πιο διακριτική πράσινη ήθλελες απλά να... την καβαλήσεις και να φύγεις!

Δίπλα τους υπήρχαν οι μοτοσυκλέτες της Moto Guzzi με την επετειακή έκδοση του V7, να είναι όλα τα λεφτά.

Έπειτα ακολουθούσαν τα scooter της Piaggio με όλα τα δυνατά ονόματα της εταιρίας (Liberty, Medley, Beverly) να έχουν την δική τους δυναμική παρουσία μαζί με τα τρίκυκλα MP3.

Δεν ξεχνάμε φυσικά και το χώρο που κάλυπτε η παρουσία της Aprilia με το streetfighter Tuono και φυσικά τις RSV4 να συγκεντρώνουν γύρω τους τούς δικούς τους φανατικούς φίλους.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Απριλίου 2017 20:22

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon