.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τρίτη, 25 Απριλίου 2017 16:48

Φωτορεπορτάζ - Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2017 – Kawasaki-Peugeot-CFMOTO

 

Ήταν όλα εκεί!

 

Την βαρύτητα που αρμόζει στις εταιρίες που εκπροσωπεί έδωσε η Teomoto Α.Ε. στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2017, με την παρουσία των Kawasaki, Peugeot και CFMOTO να είναι κάτι παραπάνω από έντονη και το πλήθος των επισκεπτών να ανταποκρίνεται με ιδιαίτερα θετικό τρόπο στην παρουσία της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Kawasaki

Στο περίπτερο της Kawasaki σε περίοπτη θέση υπήρχε το πανίσχυρο υπετροφοδοτούμενο H2, ενώ γύρω του ήταν όλα τα μοντέλα στα οποία οι επισκέπτες της έκθεσης έδειξαν έντονο ενδιαφέρον.

Τα Versys είχαν την δική τους τιμητική καθώς, πέρα από τα γνωστά μας 650 και 1000 το “παρών” έδωσε και το ολοκαίνουριο Versys X-300 που δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από τα μεγαλύτερα μέλη της οικογενείας με τις διαστάσεις, το design αλλά και την ποιότητα κατασκευής του να ξεχωρίζουν.

Η σειρά Z, έδωσε για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά το νέο “900” το οποίο δεν περνούσε με τίποτα απαρατήρητο και όλοι οι επισκέπτες του περιπτέρου, μικροί και μεγάλοι, ήθελαν να κάτσουν στη σέλα του.

Εκεί, στην δική του ξεχωριστή γωνιά ήταν φυσικά και το Vulcan, σε τρεις διαφορετικούς χρωματισμούς, ενώ παρόντα, μεταξύ άλλων, ήταν τόσο το ZX-10R (η έκδοση “Winter Test” έκλεψε την παράσταση μεταξύ των φίλων των superbikes), τα μεσαία Ninja, το μοτοπαπί της ιαπωνικής εταιρίας Athlete, αλλά και το KX450F, οι μικρότερες on-off KLX150 και 250.

Peugeot

Θετικά ήταν και τα σχόλια που απέσπασε το περίπτερο της Teomoto, που είχε φτιαχτεί ειδικά για τα scooter της γαλλικής εταιρίας, το οποίο ξεχείλιζε από γούστο. Με την ρετρό αισθητική της η σειρά Django ήταν εκείνη που συγκέντρωσε τα περισσότερα βλέμματα, με το τρίκυκλο Metropolis να κερδίζει το δικό του μερίδιο, όπως και τα μοντέρνας σχεδίασης μοντέλα των Γάλλων.

CFMOTO

Η CFMOTO κυριαρχούσε στην άκρη του περιπτέρου της Kawasaki έχοντας την δική της αποκλειστική “γωνιά” με τις γουρούνες και τα UTV της εταιρίας να γίνονται πόλος έλξης για όλους όσοι περνούσαν από μπροστά τους.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Φωτογραφίες Kawasaki

Φωτογραφίες Peugeot

Φωτογραφίες CFMOTO

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Απριλίου 2017 17:22

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon