.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σάββατο, 01 Απριλίου 2017 18:52

Yamaha MT Tour 2017

 

Τώρα Αθήνα, έπειτα σε Βόλο, Τρίκαλα & Θεσσαλονίκη

 

Κείμενο, φωτογραφίες: Θοδωρής Ξύδης

Το φορτηγό της Yamaha που περιοδεύει στην Ευρώπη και δίνει την ευκαιρία στους φίλους των δύο τροχών να γνωρίσουν από κοντά τα μοντέλα της σειράς ΜΤ αλλά και το δημοφιλές Tracer 900 βρίσκεται στην Ελλάδα.

Σήμερα, 1η Απριλίου αλλά και αύριο 2 του μηνός, το MT Tour κάνει στάση στο ΟΑΚΑ και σας περιμένει όλους να δείτε από κοντά τις μοτοσυκλέτες της ιαπωνικής εταιρίας (MT-125, MT-03, MT-07, MT-07 Moto Cage, MT-09 και MT-10), αλλά και να έρθετε σε επαφή με τα αξεσουάρ που έχει δημιουργήσει τόσο για τη σειρά ΜΤ όσο και για τον αναβάτη.

Το bikeit! βρέθηκε στο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ όπου έχει εγκατασταθεί το φορτηγό του Yamaha MT Tour και διαπίστωσε ότι για άλλη μία φορά, όπως και πέρσι, το ενδιαφέρον του κοινού ήταν μεγάλο.

Συγκεκριμένα και παρά το γεγονός ότι ήταν μεσημέρι, δεκάδες αναβάτες περίμεναν υπομονετικά για να οδηγήσουν το μοντέλο της σειράς MT της αρεσκείας τους.

Τα γκρουπ των αναβατών που συνοδεύονται από πλοηγό και σκούπα, έφευγαν κάθε λίγα λεπτά από το πάρκινγκ, για μια σύντομη αλλά ευχάριστη επαφή με τις μοτοσικλέτες της σειράς MT και όπως πληροφορηθήκαμε, όλες οι θέσεις για το test ride έχουν ήδη κλείσει τόσο για το Σάββατο όσο και για την Κυριακή!

Ωστόσο, όσοι κάνετε τη βόλτα σας μέχρι το ΟΑΚΑ, ίσως σταθείτε τυχεροί για ένα test ride-υπάρχουν και ακυρώσεις- ενώ θα γνωρίσετε από κοντά και τα αξεσουάρ της Yamaha για τα MT, τις ίδιες τις μοτοσυκλέτες, αλλά και κράνη της Shark και προϊόντα της Yamaha Music.

Η SHARK Helmets συνεργάζεται με την Yamaha στο MT Tour 2017 και παρουσιάζει 10 διαφορετικά μοντέλα κράνους με στυλ MT. Σε αυτά περιλαμβάνονται το κράνος DRAK και το SPARTAN (διατίθεται σε έκδοση με ανθρακονήματα ή με συνθετικές ίνες). Η σειρά θα περιλαμβάνει επίσης περισσότερα επιλεγμένα στυλ, όπως το VANCORE με την "επιθετική" όψη και το SKWAL, το 1ο κράνος με ενσωματωμένα φώτα LED. Θα υπάρχουν διαθέσιμα δοκιμαστικά κράνη από επιλεγμένα μοντέλα, τα οποία θα προσθέσουν ένα επιπλέον στοιχείο στην εμπειρία MT.

Η Akrapovič είναι επίσης παρούσα, για να παρουσιάσει τα κορυφαία στην αγορά συστήματα εξατμίσεων για τη σειρά Hyper Naked, όπως επίσης υπάρχουν και έτοιμα ΜΤ με τις εξατμίσεις της εταιρίας για δοκιμή.

Ακολουθεί το πρόγραμμα του Yamaha MT Tour των επόμενων ημερών:

Αθήνα : http://www.yamahadna.gr/athens/
Κυριακή 2 Απριλίου, Parking Σπ. Λούη & Κύμης (Δίπλα στο Ποδηλατοδρόμο)

Βόλος : http://www.yamahadna.gr/volos/
Τρίτη 4 Απριλίου, Παραλία Βόλου – Άγαλμα Αργώ

Τρίκαλα : http://www.yamahadna.gr/trikala/
Πέμπτη 6 Απριλίου, Πάρκο Ματσόπουλου

Θεσσαλονίκη : http://www.yamahadna.gr/thessaloniki/
Σαββατοκύριακο 8-9 Απριλίου, Τόξο ΧΑΝΘ, ΔΕΘ HELEXPO – Υπαίθριος Χώρος Νότιας Πύλης

Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα μας στο Facebook.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 01 Απριλίου 2017 19:02

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon