.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017 17:35

Ρεπορτάζ - Παρουσίαση ομάδας Yamaha Racing-Valvoline-Motodirect

 

Στο ΠΠΤ με αναβάτη τον Λευτέρη Πίππο

 

Την Τετάρτη 22 Μαρτίου το απόγευμα στο κατάστημα Μοτοδίκτυο στην Καλλιρρόης 51-53, πραγμαποποιήθηκε η παρουσίαση της επίσημης ομάδας της Yamaha η οποία θα συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, στην κατηγορία Superbike.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να δει από κοντά και να συνομιλήσει με τους ιθύνοντες της ομάδας και να απολαύσει την νέα εικόνα που θα ζήσει στην φετινή χρονιά του Π.Π.Τ. 2017!

Έτσι λοιπόν, οι χορηγοί της ομάδας όσον αφορά την εκπροσώπηση τους μέσα στην πίστα, θα βρίσκονται όλοι στην μοτοσυκλέτα, αλλά και στο paddock του Λευτέρη Πίππου και είναι οι ακόλουθοι:

Πίσω από την προσπάθεια της Yamaha Racing και του Λευτέρη Πίππου που θα προσπαθήσει να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα βρίσκεται ο επίσημος αντιπρόσωπος της ιαπωνικής εταιρίας στη χώρα μας ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε.
Παράλληλα, υποστηρικτές της ομάδας είναι και η Valvoline, που εκπροσωπείται από την εταιρεία LPC A.E.,Motodirect που εκπροσωπείται από την εταιρεία Μοτοδίκτυο Α.Ε., η Peristeras Ελαστικά Μοτο και η Dunlop, μέσω του κ. Δημήτριου Δημητρόπουλου.

Την τεχνική υποστήριξη έχει η GOULAS Racing Team, η ΣΑΜΠΑ Α.Ε., η Alpinestars που έχει αναλάβει την προστασία του Λευτέρη Πίππου, αλλά και οι FERODO, DID, OGNIBENE (της ΕΛΤΡΕΚΚΑ), MP motors, SPY (γυαλιά ηλίου), X-lite (Μπαξεβάνης Μoto), PRINTWAY, SP Motor Racing (Σπηλιώτης), HELL (ενεργειακό ποτό), ΛΟΥΞ, Perfect Fairing, VGR Team Γεωργακόπουλος (για τις αναρτήσεις).

Την επικοινωνία και την εικόνα της ομάδας έχει αναλάβει η εταιρεία e-novo.com και η superbmotos.com.

Ανάμεσα στους χορηγούς επικοινωνίας της προσπάθειας του Λευτέρη Πίππου είναι φυσικά και το Bikeit!, το οποίο εύχεται ό,τι καλύτερο σε αυτόν και την ομάδα του στο φετινό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 01 Απριλίου 2017 19:48

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon