.
Κατηγορία KTM
Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 09:54

Video Test Ride - KTM 890 Adventure 2021

Η περιπετειώδης φαμίλια με τον δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα που μεγάλωσε από 790 σε 890 κυβικά εκατοστά μας αποκαλύφθηκε πρώτα με τις κορυφαίες εκδόσεις 890 Adventure R και R Rally, για να ακολουθήσει λίγο καιρό αργότερα η βασική εκδοχή.

 Με το βασικό μοντέλο της σειράς 890 Adventure η ΚΤΜ ολοκληρώνει το τρίπτυχο του μεσαίου κυβισμού της. Είναι πια παράδοση για τους περισσότερους κατασκευαστές να ανοίγουν τις παρουσιάσεις των νέων σειρών μοτοσυκλετών τους με τα πλουσιότερα και ακριβότερα μοντέλα, αφήνοντας για το τέλος τις πιο βασικές εκδόσεις. Η βασικότερη διαφορά του απλού 890 Adventure από τα δύο R έγκειται στις αναρτήσεις, οι οποίες διαθέτουν εδώ διαδρομές 200 mm μπροστά και πίσω, σαφώς μικρότερες από τα 270 του Rally, ενώ προσφέρουν και πολύ βασικές δυνατότητες ρύθμισης.

Έχοντας ήδη μια αρκετά (R) και μια πολύ (Rally) χωματερή έκδοση, το βασικό μοντέλο δείχνει τον πιο ασφάλτινο προσανατολισμό του με το χαμηλό μπροστινό φτερό, ενώ η εικόνα αντανακλάται και ηλεκτρονικά του συστήματα που δεν έχουν ως στάνταρ τη Rally Mode – διατίθεται ωστόσο ως έξτρα αν την επιθυμεί ο ιδιοκτήτης, όπως και το cruise control.

 

Διαβάστε το αναλυτικό άρθρο εδώ ή απολαύστε το video στις οθόνες σας

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 21:09

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Video Test - KTM 690 Enduro R 2021 Video Test Ride - KTM 1290 Super Adventure S 2021 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon