.
Κατηγορία Triumph
Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2019 10:56

Triumph Thruxton R TFC 2019 spy pics

Ετοιμάζεται νέα σειρά Factory Custom μοντέλων

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει ο Αμερικανικός ειδικός Τύπος, σε εκδήλωση αντιπροσώπων της Triumph στις ΗΠΑ αποκαλύφθηκε το πρώτο μοντέλο της νέας σειράς υπό τα αρχικά TFC, εκ του Triumph Factory Custom. Η ύπαρξή του μας είναι γνωστή εδώ και περίπoυ έναν μήνα, μετά από μια σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε ο Αγγλικός Τύπος.

Αυτή τη φορά δεν έχουμε τη δημιουργία νέων μοντέλων μα, σε μια κίνηση ανάλογη με αυτή της σειράς RVS (Reparto Veicoli Speciali) της MV Agusta ή της CVO (Custom Vehicle Operations) της Harley-Davidson, προβλέπει το στήσιμο κορυφαίων “factory custom” εκδόσεων σε υπάρχοντα μοντέλα της Αγγλικής εταιρείας.

Η αρχή πρόκειται να γίνει με το Thruxton R, το οποίο για την περίσταση αναβαθμίζεται με εξάτμιση Vance & Hines τιτανίου και νέα χαρτογράφηση. Αυτά έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση της αποδιδόμενης ισχύος από 96 σε 106 ίππους.

Triumph Thruxton R TFC 3

Παράλληλα, κέρδη αναφέρονται και στη ζυγαριά, με τις πληροφορίες να μιλούν για δίαιτα περίπου 5 κιλών, κατεβάζοντας το στεγνό σύνολο στα 198 κιλά. Φαίνεται πως τα οφέλη σε μάζα προέρχονται αφενός από την νέα εξάτμιση, καθώς και από τη χρήση ενός πλήρως ανθρακονημάτινου κιτ φέρινγκ και ουράς.

Στον εξοπλισμό της έκδοσης TFC σημειώνουμε αναβαθμισμένες αναρτήσεις Öhlins με πιρούνι NIX 30 – στη θέση του Showa BPF αρχικής τοποθέτησης – καθώς και ακτινική τρόμπα Brembo μπροστά για να κάνει ταιριαστή παρέα με τις ακτινικές δαγκάνες της Ιταλικής εταιρείας.

Όπως διαβάζουμε, η μοτοσυκλέτα προορίζεται να εγκαινιάσει τη σειρά TFC με την επίσημη παρουσίασή της μέσα στον Ιανουάριο 2019, ωστόσο προς το παρόν δε γνωρίζουμε ούτε την τιμή της, ούτε αν προορίζεται για παγκόσμια διάθεση ή αν είναι αποκλειστικό προνόμιο της αγοράς των ΗΠΑ.

Πάντως, με την παραγωγή του περιορισμένη σε 750 κομμάτια, αναμένεται θα προσθέσει ένα σχετικό κομπόδεμα στην ήδη υψηλή τιμή του Thruxton R πάνω στο οποίο χτίζεται.

Πηγή: Cycle World

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2019 11:05

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Έρχεται το νέο Triumph Rocket III Triumph TFC 2019 - Teaser Video »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon