.
Κατηγορία SWM
Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 07:32

SWM SM500 VAtm - Οδηγική απόλαυση και αξιοπιστία

[Δελτίο Τύπου]

Η SWM θέλοντας να τιμήσει την μοτοσυκλετιστική ιστορία του Varese παρουσίασε στην διεθνή έκθεση μοτοσυκλέτας EICMA 2023 την νέα SM 500 R VAtm (Varese tera di moto)

Cagiva, MV Agusta, SWM, Frera, Moto Villa, είναι μερικά μόνο από τα μεγάλα ονόματα που έχουν κάνει την πόλη του Varese διάσημη στον κόσμο της μοτοσυκλέτας. Γνήσια απόγονος της Husqvarna Ιταλίας, κατασκευασμένη στο Varese, η SM 500 R VAtm διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά μιας κλασικής supermotard μοτοσυκλέτας και σε προκαλεί να απολαύσεις ακόμη και την πιο αδιάφορη διαδρομή. Εξοπλισμένη με κορυφαία περιφερειακά και υψηλή ποιότητα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια περιέχει τη συγκεντρωμένη αγωνιστική τεχνογνωσία των μηχανικών της SWM.

Το αποτέλεσμα: ένα πειστικό συνολικό πακέτο απόλυτης οδηγικής απόλαυσης και μέγιστης αξιοπιστίας σε μια εντυπωσιακή αναλογία τιμής/απόδοσης. Ο ισχυρός τετράχρονος, μονοκύλινδρος κινητήρας σε δύο εκδόσεις 32 ή 52 ίππων, σε συνδυασμό με το βάρος των 140 κιλών προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις σε μια μοτοσυκλέτα που γεννήθηκε για να συναρπάζει! Οι κορυφαίες αναρτήσεις από την KYB, πλήρως ρυθμιζόμενες, που περιλαμβάνουν ανεστραμμένο πιρούνι ø48 mm εμπρός και αμορτισέρ με μοχλικό πίσω, συμπληρώνονται από το σύστημα φρένων της Brembo με ABS με δυνατότητα απενεργοποίησης.

swmmtrd2.jpg

Το πακέτο συμπληρώνουν τα ελαστικά της Michelin, οι χούφτες τιμονιού της Acerbis, οι αναδιπλούμενοι καθρέφτες, τα φώτα LED & η αγωνιστική σέλα.

Με τιμή γνωριμίας €7.290,- κάθε σύγκριση είναι περιττή!!!

Ελάτε για ένα test ride στο Central Store στην έξοδο 7 της Αττικής Οδού, Λεωφόρο Φιλαδελφείας 161 Αχαρναί 13671

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon