.
Κατηγορία SWM
Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023 07:40

SWM RE300 - Enduro κατάλληλο για όλους!

Η SWM μας συστήνει μέσα από το σχετικό Δελτίο Τύπου το RE 300, το μοντέλο που κάνει το enduro προσιτό σε όλους.

Αν έχεις επιθυμήσει να πας μια βόλτα στο βουνό για να απολαύσεις το τοπίο και την διαδρομή, ο καιρός έφτασε!

Οι καιρικές συνθήκες είναι ιδανικές και τα μόνα που χρειάζεσαι είναι καλή διάθεση, κράνος, μπότες, γάντια, θώρακα, επιγονατίδες και μια RE300. Γιατί για να απολαύσεις την βόλτα στο βουνό δεν χρειάζεσαι καθαρόαιμη αγωνιστική μοτοσυκλέτα που κοστίζει μια περιουσία και έχει ιδιαίτερα απαιτητική συντήρηση.

swmre300B.jpg

Απαλλαγμένη από τις οικονομικές επιβαρύνσεις εξοπλισμού για κυκλοφορία σε δημόσιους δρόμους, αλλά και από τους περιορισμούς απόδοσης λόγω προδιαγραφών καυσαερίων και θορύβου, η SWM RE300R θα ικανοποιήσει τόσο τον χομπίστα όσο και τον απαιτητικό αναβάτη στο χώμα. Κατασκευασμένη στην Ιταλία, βασισμένη στην τεχνογνωσία και την εμπειρία που κληρονόμησε η SWM από τις θρυλικές Ιταλικές Husqvarna TE, δοκιμασμένη και αποδεδειγμένα ανθεκτική η εξαιρετική enduro μοτοσυκλέτα της SWM, RE 300R, παραδίδεται από το εργοστάσιο σε “ανοιχτή” έκδοση έτοιμη για χαλαρή βόλτα στα Ελληνικά βουνά!

swmre300C.jpg

Δυνατή και εύστροφη, φιλική και εύκολη στην χρήση και στην συντήρηση, η τετράχρονη Ιταλίδα είναι το εισιτήριο για την εκτός δρόμου βόλτα το Σαββατοκύριακο και όχι μόνο! Εξοπλισμένη με πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις Kayaba, ηλεκτρονικό σύστημα ψεκασμού Mikuni, ECU GET-Athena, Racing εξάτμιση WRP, Μοχλικό, φρένα Brembo, ελαστικά Michelin, Βεντιλατέρ, Χούφτες και φώτα Led, διατηρεί στο ακέραιο την εικόνα της αξιόλογης Enduro μοτοσυκλέτας στην πολύ δελεαστική τιμή των €7.300,-

Το μοντέλο RE βγαίνει και σε έκδοση 500cc, RE500 R με τιμή €7.600,- ενώ υπάρχουν και τα αντίστοιχα μοντέλα RS300 R & RS500 R τα οποία πληρούν τις προδιαγραφές για κυκλοφορία στον δρόμο και κοστίζουν €8.300,- και €8.600.- αντίστοιχα.

Αν θέλεις λοιπόν να “μπεις” στο χώρο του Enduro ή θέλεις να επιστρέψεις στο βουνό μετά από χρόνια, έλα μια βόλτα στην Έξοδο 7 της Αττικής Οδού, στο Central Store, Λεωφόρο Φιλαδελφείας 161, τηλέφωνο 210 5540 640

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon