.
Κατηγορία QJ Motors
Δευτέρα, 16 Μαϊος 2022 13:01

QJMotor QJ650 - Νέα V2 On-Off μοτοσυκλέτα

Τα χαρτιά των προδιαγραφών “πρόδωσαν” τη νέα QJ650 της Qjmotor, μια On-Off μοτοσυκλέτα με V2 και όχι δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα. Και η ήδη τεράστια γκάμα των Κινέζων συνεχώς διευρύνεται.

Ο κωδικός της νέας μοτοσυκλέτας είναι QJ650-16A, ενώ θα παραχθεί σε 2 εκδόσεις.

Να πούμε καταρχήν πως η υιοθέτηση V2 κινητήρα αντί για του επικρατέστερου στη σημερινή εποχή δικύλινδρου εν σειρά προκαλεί εντύπωση και γεμίζει χαρά τους παλαιότερους, φίλους της συγκεκριμένης V διάταξης.

Στη συνέχεια, να τονίσουμε πως η νέα μοτοσυκλέτα δεν θα έχει ακραίες Off-Road τάσεις, καθώς αντί για τροχό 21 ιντσών μπροστά θα έρχεται με 19άρη, και τροχό 17 ιντσών πίσω.

Η πρώτη έκδοση θα είναι με αλουμινένιους τροχούς και τριβάλιτσο, ενώ η δεύτερη θα έχει ακτινωτούς τροχούς και τριβάλιτσο.

Ο V2 κινητήρας έχει χωρητικότητα 645 κ.εκ. και μέγιστη ονομαστική ισχύ 56 kW, ήτοι 75 hp. Καθόλου άσχημα.

Όπως εικάζεται, ο V2 κινητήρας είναι εντελώς καινούργιος για τα δίκυκλα της εταιρείας, ενώ έχει διαστάσεις που φέρνουν στο μυαλό το Suzuki V-Strom 650 -για το οποίο η Suzuki ανακοινώνει 70 hp.

Ο εξοπλισμός της μοτοσυκλέτας είναι πολύ καλός, με φρένα της Brembo, ρυθμιζόμενη ζελατίνα, κάγκελα προστασίας και χούφτες, μεγάλη TFT οθόνη οργάνων, δικάναλο ABS, ποδιά κινητήρα, full LED φώτα, φωτιζόμενους διακόπτες, συμπλέκτη περιορισμένης ολίσθησης, κ.α.

Χάρη στον V2 κινητήρα, η μοτοσυκλέτα αναμένεται να είναι αρκετά πιο λεπτή από τις δικύλινδρες εν σειρά μοτοσυκλέτες της Qjmotor, και να έχει χορταστική ροπή χαμηλά.

Στα χαρτιά των προδιαγραφών, πέρα από τη διάσταση των τροχών και τα κυβικά και τη διάταξη του κινητήρα, βλέπουμε το ανακοινώσιμο βάρος της μοτοσυκλέτας στα 219 κιλά, την τελική της ταχύτητα στα 185 χλμ/ώρα, το μεταξόνιο των 1.520 mm, κ.α.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τα επίσημα στοιχεία, καθώς η QJMotor εξαπλώνεται και στην Ευρώπη, ενώ θα μπορούσαμε να δούμε τη μοτοσυκλέτα και με το σήμα της θυγατρικής Benelli.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « QJ Motor – Έρχονται νέα cruisers 700 cc QJ Motor Fortress 350 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon