.
Κατηγορία Piaggio
Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 16:11

Piaggio - Νέα «κατάμαυρη» απόχρωση για τα Beverly S και MP3 300

Νέος χρωματισμός που παρουσιάστηκε στην Ιταλία, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα και για την χώρα μας.

Με κατάλληλο δελτίο τύπου, η Piaggio παρουσίασε μια νέα απόχρωση για τα μοντέλα Beverly S και MP3 300. Πρόκειται για την «Deep Black» και το όνομα περιγράφει ακριβώς, το χρώμα των μοντέλων: Δυνατό ματ-σατινέ μαύρο που κυριαρχεί σε όλη την έκταση των scooter, σε συνδυασμό με γυαλιστερές λεπτομέρειες, ένας χρωματισμός που έλκει την έμπνευση του από τον κόσμο του αυτοκινήτου.

Μέρος του νέου χρωματισμού είναι και η σέλα των μοντέλων, η οποία φέρει μονοχρωματικές ραφές, ενώ μαύρα είναι και τα λογότυπα των μοντέλων για τον νέο χρωματισμό.

Παράλληλα με το νέο Deep Black χρώμα, η Piaggio ανακοινώνει (με σημαντικά λιγότερες… τυμπανοκρουσίες), μία ακόμα απόχρωση για το Beverly S: Την Verde Jungle, η οποία ουσιαστικά είναι ένα σκούρο ματ πράσινο χρώμα.

Προς το παρόν περιμένουμε περιατέρω ενημέρωση, για την πιθανή διαθεσιμότητα των νέων χρωμάτων, και στην χώρα μας. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 16:17

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon