.
Κατηγορία Piaggio
Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 09:57

Piaggio Mymoover - Επαγγελματικό τρίκυκλο scooter

Το Piaggio Mymoover πατά στις… ροδιές του θρυλικού Honda Gyro, όντως και αυτό τρίκυκλο, με τους δυο τροχούς πίσω και όχι μπροστά όπως στα MP3, και με αποστολή επαγγελματική, με μεγάλο μεταφορικό κουτί στο πίσω του μέρος, και με προηγμένες τεχνολογικές λύσεις.

Στις στροφές το Mymoover «σπάει» τη… μεσούλα του, με τους 2 πίσω τροχούς να κρατάνε πάντα την επαφή τους με τον δρόμο, ενώ το υπόλοιπο scooter, μαζί με το κουτί, παίρνει τις απαραίτητες κλίσεις.

Όπως αναφέρει η Piaggio, η ικανότητα φόρτωσής του, κατανεμημένη σε τρεις έξυπνα σχεδιασμένες δομές στήριξης, είναι υπερδιπλάσια σε σχέση με τα δίτροχα οχήματα.

Συγκεκριμένα, η εμπρόσθια σχάρα έχει δυνατότητα φόρτωσης 20 κιλών, ενώ το κουτί αποθήκευσης έχει χωρητικότητα έως 60 κιλά, με συνολικό όγκο 261 λίτρα. Επιπλέον, διατίθεται κεντρική τσάντα, προσθέτοντας επιπλέον χωρητικότητα 5 κιλών.

Επιπλέον, διατίθεται και σε έκδοση με μαύρο κουτί και με… αναγνώριση οδηγού (!), που σημαίνει ότι κάθε Mymoover είναι πάντα συνδεδεμένο και επομένως ανιχνεύσιμο.

Το Mymoover διαθέτει τετράχρονο μονοκύλινδρο κινητήρα 125 κ.εκ. με απόδοση 10,9 hp, η μετάδοση είναι φυσικά αυτόματη, ενώ το συνολικό βάρος του scooter φτάνει τα 200 κιλά.

Κάθε τροχός είναι εφοδιασμένος με δισκόφρενο για πιο αποτελεσματικό φρενάρισμα, ενώ το τρίτροχο scooter διαθέτει και σύστημα συνδυασμένης πέηδησης CBS.

Σημειώστε πως το Mymoover δεν χρειάζεται σταντ για να σταθεί όρθιο όταν δεν κινείται.

Το Mymoover μπορεί να εξοπλιστεί με ένα μαύρο κουτί που συλλέγει και μεταδίδει δεδομένα οχημάτων σε πραγματικό χρόνο σε μια κεντρική μονάδα για επεξεργασία και ανάλυση ποικίλων πληροφοριών. Μάλιστα, σε περίπτωση ατυχήματος, το μαύρο κουτί στέλνει σήμα έκτακτης ανάγκης στη βάση ελέγχου.

Μπορεί επίσης να εγκατασταθεί ένα πρόγραμμα αναγνώρισης οδηγού που ενεργοποιείται μέσω κάρτας ή συσκευής όπως smartphone ή PDA!

Με ύψος μόλις 760 mm, η σέλα επιτρέπει στον οδηγό να στηρίζει τα πόδια του στο έδαφος για μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα. Το δάπεδο είναι επίπεδο και συμπαγές και το μεγάλο παρμπρίζ και οι προστατευτικές χούφτες χεριών προσφέρουν πλήρη προστασία από τις κακές καιρικές συνθήκες.

To Mymoover παρέχει πρίζα φόρτισης USB, ώστε ο αναβάτης να μπορεί να φορτίζει τηλέφωνο ή άλλη ηλεκτρονική συσκευή εν κινήσει.

Κυκλοφορεί σε 2 εκδόσεις, Mymoover στα 6.890 ευρώ και Mymoover Black Box στα 7.250 ευρώ. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του Mymoover, ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon