.
Κατηγορία Honda
Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2021 15:53

Honda GYRO CANOPY e: - Ηλεκτρικό επαγγελματικό scooter με οροφή

Κάνε στην μπάντα BMW C1, έρχεται το Honda GYRO CANOPY e:. Ένα τρίκυκλο ηλεκτρικό επαγγελματικό scooter, με οροφή, παρμπρίζ και υαλοκαθαριστήρα, και με μια... διπλή τελεία δίπλα στο “e”, αναπόσπαστο κομμάτι του ονόματος του!

Η Honda ξεκίνησε να διαθέτει το GYRO CANOPY e: αποκλειστικά για εταιρική χρήση από τις 29 Οκτωβρίου 2021, και μόνο για την ιαπωνική αγορά.

Το GYRO CANOPY e: παίρνει ενέργεια από δυο αφαιρούμενες μπαταρίες Honda Mobile Power Pack e: (κι εδώ η διπλή τελεία, που σηματοδοτεί οχήματα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη νέα εξελιγμένη σειρά μπαταριών Mobile Power Pack e: αντί της πρώιμης Mogile Power Pack), ενώ διαθέτει μεγάλη πλατφόρμα για φόρτωμα πίσω από την καμπίνα του αναβάτη.

Η Honda κάνει λόγο για αυτονομία 77 χιλιομέτρων (με ταχύτητα 30 χλμ/ώρα) μέχρι την επόμενη φόρτιση, ενώ για μια πλήρη φόρτιση απαιτούνται 5 ώρες.

Το παρμπρίζ και η οροφή βοηθούν τον αναβάτη να κάνει τις παραδόσεις του σχετικά πιο στεγνός από ένα συμβατικό δίκυκλο, ακόμα και σε σφοδρή βροχόπτωση, εκεί όπου θα ενεργοποιήσετε και τον… υαλοκαθαριστήρα.

Θυμίζουμε πως πριν το GYRO CANOPY e: η Honda έχει παρουσιάσει δυο επιπλέον ηλεκτρικά επαγγελματικά scooter, τα GYRO e: και BENLY e:.

Το GYRO CANOPY e: θα παραχθεί σε 1.000 κομμάτια για τη χρονιά και μόνο για την ιαπωνική αγορά όπως προείπαμε.

Στα χαρακτηριστικά του, πέρα από την προστασία του αναβάτη και τις σημαντικές ικανότητες φόρτωσης, ξεχωρίζει η σπαστή άρθρωση των τροχών που επιτρέπει στο πίσω μέρος του scooter να παραμένει όρθιο ενώ το μπροστινό παίρνει κλίσεις, η όπισθεν, τα LED φώτα, και η θύρα φόρτισης μικροσυσκευών.

Το GYRO CANOPY e: θα κυκλοφορήσει σε λευκό αλλά και σε κόκκινο χρώμα, το βάρος του ανακοινώνεται στα 168 κιλά, η ιπποδύναμη στους 4,3 hp, η ροπή στο 1,3 kgm, ενώ οι τροχοί του είναι 12 ιντσών μπροστά και 8 πίσω.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon