.
Κατηγορία Piaggio
Δευτέρα, 24 Μαϊος 2021 15:32

Piaggio One - Νέο e-scooter, τον Ιούνιο στην Ευρώπη!

Το νέο e-scooter της Piaggio ακούει στο όνομα «ONE», και αποτελεί τον προπομπό της ηλεκτρικής γκάμας της φίρμας. Το ONE κάνει το ντεμπούτο του στην πλατφόρμα social media ΤΙΚ-ΤΟΚ, ενώ αναμένεται να φτάσει στους dealer της Ευρώπης τον Ιούνιο του 2021!

Το Piaggio ONE θα παρουσιαστεί επίσημα στο κινέζικο σαλόνι Beijing Motor Show, που ξεκινά στις 28 Μαΐου.

Ελαφρύ, εύκολο για όλους και για όλες, σβέλτο και έξυπνο (smart)), το ONE σύμφωνα με την Piaggio θα είναι ποιοτικό, αξιόπιστο και «δεμένο» όσον αφορά σε πλαίσιο και αναρτήσεις, για διασκεδαστικές αστικές διαδρομές.

Φρέσκο design, εντυπωσιακό ψαλίδι, LED φώτα, έγχρωμη TFT οθόνη οργάνων με αυτόματη ένταση φωτισμού, keyless σύστημα εκκίνησης και 2 χάρτες κινητήρα είναι μερικά μόνο από τα δυνατά χαρακτηριστικά του ΟΝΕ.

Χαμηλή σέλα, επίπεδο πάτωμα για φόρτωμα, αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη, και ικανός αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα συμπληρώνουν το χρηστικό προφίλ του νέου Piaggio e-scooter.

Το Piaggio ONE θα γίνει διαθέσιμο σε διαφορετικές εκδόσεις που θα μπορούν να οδηγηθούν είτε με ΑΜ, είτε με Α1 δίπλωμα οδήγησης, ενώ όλα τα e-scooter της γκάμας διαθέτουν αφαιρούμενες μπαταρίες ιόντων λιθίου. Σημειώστε πως θα διατίθεται επίσης έκδοση μοτοποδηλάτου με ανώτατη ταχύτητα 25 km/h, η πιο προσιτή πρόταση για τους νεαρούς αναβάτες, αφού λόγω των ειδικών προδιαγραφών της μπορεί να οδηγηθεί από νέους 15 ετών, χωρίς να απαιτείται κατοχή άδειας οδήγησης.

Κι αν νομίζετε πως θα πρέπει να περιμένουμε πολύ για να δούμε το ΟΝΕ και στην Ευρώπη, κάνετε λάθος, καθώς η Piaggio κάνει λόγο για άφιξη μέσα στον Ιούνιο του 2021!

Λίγη υπομονή ακόμα μέχρι τις 28/5/2021, όπου και πιστεύουμε θα έχουμε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά της γκάμας ΟΝΕ. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Μαϊος 2021 14:00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon