.
Κατηγορία Piaggio
Τετάρτη, 19 Μαϊος 2021 18:01

Piaggio MP3 2021 – Νέα έκδοση 400 hpe συμπληρώνει την Euro 5 οικογένεια

Η τρίτροχη οικογένεια των Piaggio MP3 περνά την πύλη των νέων Ευρωπαϊκών προδιαγραφών με ένα νέο μέλος, MP3 400 hpe.

Το ΜΡ3 400 hpe έρχεται προς αντικατάσταση του 350, όπως ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση του Beverly, βασισμένο στον νέο μονοκύλινδρο κινητήρα 399 cc που αποδίδει 35.4 hp και 3.8 kgm.

Το μεγάλο MP3 500 hpe παραμένει το ισχυρότερο μοντέλο της φαμίλιας με μέγιστη απόδοση 44.2 hp και 4.8 kgm, εξακολουθεί να είναι το μοναδικό τρίτροχο με όπισθεν και από φέτος θα διατίθεται μόνο στην έκδοση Sport Advanced.

Το μικρότερο όλων, ΜΡ3 300 hpe, πρακτικά δεν έχει καμιά αλλαγή από τη μορφή που ήδη προσφέρεται στην Ελληνική αγορά.

Όλη η γκάμα των τρίτροχων ΜΡ3 έχει υιοθετήσει ένα σύστημα ασφάλειας που αποτελείται από τρικάναλο (ένα κανάλι για κάθε τροχό) ABS, το οποίο είναι ενσωματωμένο με το traction control της Piaggio, το γνωστό ASR (Acceleration Slip Regulation) που διαθέτει και επιλογή απενεργοποίησης.

Τέλος, ο εξοπλισμός των ΜΡ3 μπορεί να εμπλουτιστεί με τη μεγάλη γκάμα αξεσουάρ κάθε λογής και χρήσης που προσφέρει η Piaggio, ενώ το σύστημα συνδεσιμότητας μέσω Bluetooth, MIA, θα βρίσκεται στον στάνταρ εξοπλισμό των MP3 400 hpe και MP3 500 hpe Sport Advanced, ή ως επιλογή στο MP3 300 hpe.

Οι διατιθέμενες εκδόσεις στην αγορά έχουν ως εξής:

- Piaggio MP3 400 hpe: Nero Lucido (μαύρο), Grigio Materia (γκρι), αμφότερα με νέα μαύρη σέλα και γκρίζες ζάντες.

- Piaggio MP3 400 hpe Sport: Nero Meteora (μαύρο), Bianco Luna (λευκό), Argento Cometa (ασημί) και Blu Zaffiro (μπλε), όλα με μαύρες ζάντες και σέλα.

- Piaggio MP3 500 hpe Sport Advanced: Nero Meteora (μαύρο), Blu Zaffiro (μπλε), Argento Cometa (ασημί) και Marrone Terra (πορτοκαλί), όλα με μαύρες ζάντες και σέλα.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon