.
Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 12:45

TRRS One R 2024 – Παρουσιάστηκε

Η νέα Trial μοτοσυκλέτα της TRRS για την νέα χρονιά αποκαλύφθηκε.

Η TRRS παρουσίασε την νέα One R 2024, με μία λακωνική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της και στα κοινωνικά δίκτυα. Οι αλλαγές δεν είναι πολλές, καθώς επικεντρώνονται κυρίως στην εμφάνιση του μοντέλου, με νέο μαύρο πλαίσιο και γραφικά, τα οποία θα φορέσουν και όλα τα μοντέλα της TRRS, ωστόσο είναι αξιοσημείωτες.

Το TRRS One R εξακολουθεί να παίζει τον ρόλο του ενδιάμεσου μοντέλου, μεταξύ των One και One RR. «Χτίζεται» πάνω σε ένα πλαίσιο αλουμινίου TECH, ενώ το αμορτισέρ είναι της Reiger και το ψαλίδι είναι νέο, με βελτιωμένη έδραση στο πλαίσιο. . Ο κινητήρας τροφοδοτείται μέσω καρμπυρατέρ της Keihin, 28 χιλιοστών. Παράλληλα, το μοντέλο έχει νέο ελατήριο και κουζινέτο στον τεντωτήρα της αλυσίδας, ενώ και τα μαρσπιέ του μοντέλου είναι ανανεωμένα.

Στις αλλαγές του μοντέλου συμπεριλαμβάνονται επίσης νέες τιμονόπλακες, νέο σύστημα killswitch και νέο κάλυμμα εμπρόσθιου φωτιστικού σώματος, ενώ ο κινητήρας φέρει μια νέα κεφαλή χαμηλότερης συμπίεσης για ομαλότερη απόκριση στο γκάζι και καλύτερη απόδοση ροπής, στις χαμηλότερες στροφές.

Τα νέα TRRS One R 2024 θα γίνουν διαθέσιμα σε 125-250-280-300 κυβικά (χωρίς μίζα), αλλά και σε 250-280-300 κυβικά με μίζα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 12:57

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon