.
Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 10:14

Sunra Robo-S – Ηλεκτρική ισχύς

Το Robo-S είναι το ισχυρότερο μοντέλο στη γκάμα της Sunra, αναφερόμενο στην εσχάτως αναβαθμισμένου ενδιαφέροντος κατηγορία διπλωμάτων οδήγησης Α1.

Το Sunra Robo-S αποδίδει ισχύ 3 kW, δηλαδή 4 hp, μα εκεί που βγάζει μάτια είναι στην αχόρταγη μέγιστη ροπή των 23.5 kgm.

Η τελική ταχύτητα φτάνει στα 80 km/h μέσω ενός ηλεκτροκινητήρα της ίδιας της Sunra που τοποθετείται στο κέντρο του πίσω τροχού.

sunra robo s 8

Tροφοδοτείται από δύο αποσπώμενες μπαταρίες λιθίου 72V / 20Ah που του χαρίζουν αυτονομία έως 98 χιλιόμετρα με χρόνο φόρτισης 4 ωρών, έχει ενσωματωμένο ταχυφορτιστή, ενώ εξοπλίζεται και με σύστημα ανάκτησης ενέργειας EBS.

Το ηλεκτρικό σκούτερ κυλά σε τροχούς 12 ιντσών για μέγιστη ευελιξία στην πόλη και σταματά με δύο δισκόφρενα που αλληλοϋποστηρίζονται με σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS.

sunra robo s 7

Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει τρία επίπεδα (modes) απόδοσης, Economy, Normal και Sport, όπισθεν, εργοστασιακό συναγερμό, cruise control, δυνατά LED φώτα, παροχή φόρτισης USB 5V, αποθηκευτικό χώρο 24 λίτρων κάτω από τη σέλα, καθώς και μια ευχάριστη καινοτομία στην εκκίνηση, όπου ο αναβάτης ενεργοποιεί το σκούτερ με αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος.

Διατίθεται σε δύο χρώματα, μαύρο ή άσπρο.

ROBO W

Βρείτε το σε νέα μειωμένη τιμή €3,200 στην MPS Manolalakis και εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα κρατικής επιδότησης από το πρόγραμμα Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ (σε ισχύ έως 31 Δεκεμβρίου 2023) που μειώνει περαιτέρω την τιμή αγοράς του.

Δείτε όλη τη γκάμα Sunra στην ιστοσελίδα της MPS Manolakakis

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 10:30

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon