.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 11:20

Starkcyber HC200 - Ηλεκτρικό scooter με έμφαση στην πρακτικότητα

Μια πρόταση ηλεκτροκίνητου οχήματος για την Σιγκαπούρη, με την δέουσα προσοχή ακριβώς εκεί που πρέπει.

Το μοντέλο είναι μια ακόμα πρόταση οχήματος από την Starkcyber Techonology Co. Ltd για την αγορά της Σιγκαπούρης, ωστόσο δεν αποκλείεται ότι θα βρει τον δρόμο και για τις δικές μας αγορές. Το μοντέλο είναι προσεγμένο όσον αφορά την εργονομία του αλλά και χαρακτηριστικά όπως η αυτονομία και η τελική ταχύτητα, ώστε να ανταπεξέρχεται σε σημεία που άλλα μοντέλα «πονάνε».

Το μοντέλο χαρακτηρίζεται από «ευρωπαϊκή», μοντέρνα σχεδίαση, με πρόβλεψη για στοιχεία καθημερινής πρακτικότητας, όπως το επίπεδο πάτωμα, χώρο κάτω από την σέλα, ντουλαπάκι στην ποδιά αλλά και σχάρα για βαλίτσα, στο πίσω μέρος! Στα κρίσιμα ηλεκτρικά του, ανακοινώνεται ότι το HC200 μπορεί να πιάσει αυτονομία 99 χιλιομέτρων και μέγιστη ταχύτητα 75 χλμ/ώρα, ενώ η μπαταρία του επαναφορτίζεται σε απλή οικιακή πρίζα, μέσα σε 3 μόλις ώρες. Το μοτέρ ισχύος 4 kW (περίπου 5,4 ίπποι) έχει και λειτουργία όπισθεν.

Το μοντέλο εξοπλίζεται και με δισκόφρενα εμπρός και πίσω, αλλά και οθόνη 4,3 ιντσών, ενώ το βάρος του έχει ανακοινωθεί στα 107 κιλά.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 11:30

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon