.
Κατηγορία Moto Guzzi
Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016 11:53

Moto Guzzi California Touring – Παρουσιάστηκε στην Intermot

 

Νέο πλαίσιο, λιγότεροι κραδασμοί, Euro 4, νέα χρώματα

 

Η Moto Guzzi παρουσίασε τη νέα California Touring, με νέο πλαίσιο με ελαστικές βάσεις για μείωση των κραδασμών, Euro 4 κινητήρα και νέα χρώματα, διατηρώντας παράλληλα όλα τα στοιχεία που έκαναν αγαπητό το όνομα California και στη σύγχρονη εποχή.

california se latsx

Μια ταξιδιωτική μοτοσυκλέτα με vintage χαρακτήρα, και -σύμφωνα με τη Moto Guzzi- με τον μεγαλύτερο V-2 που φτιάχτηκε ποτέ στην Ευρώπη, τώρα και με Euro 4 προδιαγραφές και με χορταστική απόλαυση (96 hp / 6.500 rpm & 12,3 Kgm ροπής στις μόλις… 3.000 rpm)!

Φυσικά ο vintage χαρακτήρας δεν σημαίνει πως τα ηλεκτρονικά συστήματα απουσιάζουν από την κτηνώδη California Touring, το κάθε άλλο μάλιστα. Ride-by-wire, ABS, Traction Control, Cruise Control, ψηφιακό στρογγυλό όργανο με πληθώρα πληροφριών, κ.α.

Το μεγάλο νέο για το 2017 είναι το καινούργιο πλαίσιο με ελαστικές βάσεις κινητήρα, που σύμφωνα με την ιταλική φίρμα εξαλείφουν εντελώς τους κραδασμούς!

california vs california touring

Δείτε παραπάνω την νέα California Touring σε σύγκριση μέσω animated gif με την προηγούμενη California -μόνο τα χρώματα αλλάζουν εξωτερικά. Η νέα διχρωμία της Touring αποτελείται από 2 χρώματα, τα Nero Gentleman και Rosso Charme –κόκκινη δηλαδή, με μαύρο κινητήρα –αλλά και με κρεμ φιλέτα στο ρεζερβουάρ.

Η Touring έκδοση διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό τουρισμού, όπως τις σκληρές βαλίτσες, την ψηλή ζελατίνα, τους προβολείς που κάνουν τη νύχτα-μέρα, την πλάτη συνεπιβάτη με τις ενσωματωμένες χειρολαβές, κ.α.

47 Intermot 2016 Stand MG California Touring

Στον έξτρα εξοπλισμό ο αναβάτης μπορεί να βρει και το απίθανο MG-MP (Moto Guzzi Multimedia Platform), που συνδέει smartphone με μοτοσυκλέτα και διαδίκτυο, παρέχοντας πληθώρα πληροφοριών, ως ένα trip computer βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας!

Τέλος, μην ξεχνάμε και την μεγαλειώδη σειρά επίσημων αξεσουάρ που συνοδεύει την μοτοσυκλέτα.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016 11:53

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon