.
Κατηγορία Moto Guzzi
Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2018 13:20

Moto Guzzi V7 III Fast Endurance Trophy 2019 – EICMA

Ο “αετός” ξανά στις πίστες με ενιαίο πρωτάθλημα

Η Moto Guzzi επιστρέφει στο αγωνιστικό πεδίο, με την διοργάνωση ενός ενιαίου πρωταθλήματος, με την ονομασία Fast Endurance Trophy, το οποίο θα ολοκληρωθεί σε πέντε ωραίους αγώνες, το 2019.

Στο πρωτάθλημα αυτό, που έχει την υποστήριξη της Ιταλικής Μοτοσυκλετιστικής Συνομοσπονδίας, θα συμμετέχουν αναβάτες με μοντέλα Moto Guzzi V7 III Stone, στα οποία θα έχει εφαρμοστεί ένα αγωνιστικό kit, κοινό φυσικά για όλους τους αγωνιζόμενους.

moto guzzi v7 iii fast endurance trophy 3

Η Moto Guzzi δεν έχει δώσει πληροφορίες σχετικά με το τι θα περιλαμβάνει αυτό το kit αλλά η μοτοσυκλέτα που παρουσίασε στην EICMA, με το kit αυτό “φορεμένο” επάνω της, προκαλεί ακατάσχετη σιελόρροια!

Οι συσχετισμοί με τα θρυλικά Le Mans μοντέλα είναι άμεσοι μέσω της φαρδιάς μαύρης ρίγας που διατρέχει το πάνω τμήμα του ρεζερβουάρ αλλά και της racing μάσκας, που θυμίζουν τον περιβόητο “άσσο” (850 Le Mans  I).

moto guzzi v7 iii fast endurance trophy 7

Βασιζόμενοι σε αυτά που βλέπουμε, διακρίνουμε φυσικά τα Ohlins αμορτισέρ πίσω, τα racing τελικά των εξατμίσεων, το μονόσελο με το φούσκωμα στον κοκοβιό, τα number plates στην ουρά, την καρίνα κάτω από τον κινητήρα, τις νέες βάσεις των μαρπιέ του αναβάτη  για την επανατοποθέτηση τους πιο πίσω και πιο πάνω, καθώς και τα clipons με τα προστατευτικά των μανετών.

Κούκλα! Κάτι μας λέει ότι το αγωνιστικό kit αυτό θα το ήθελαν πολλοί, ακόμα και αν δεν ήταν διατεθειμένοι να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα αυτό!

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2018 13:20

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Moto Guzzi V85TT 2019 – ΕΙCMA Moto Guzzi V7 III Stone Night Pack 2019 – EICMA »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon