.
Κατηγορία Moto Guzzi
Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2018 17:38

Moto Guzzi V7 III Stone Night Pack 2019 – EICMA

Νέα, όγδοη έκδοση για το V7, με αισθητική διαφοροποίηση

Τα V7 της Moto Guzzi αποτελούν το “βαρύ πυρβολικό” της εταιρείας εμπορικά και όχι άδικα, αφού πρόκειται για μοτοσυκλέτες που ξεχειλίζουν από την μοναδική και αυθεντική αίσθηση των δίτροχων από το Mandello del Lario.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που στις επτά υπάρχουσες εκδόσεις της μοτοσυκλέτας (Stone, Special, Racer, Carbon, Rough, Milano, Limited) προστίθεται άλλη μια, με το όνομα “Night Pack”.

H νέα αυτή έκδοση που παρουσιάστηκε στο Μιλάνο, βασίζεται στο V7 Stone III, έχοντας όμως κάποιες αισθητικής φύσεως αλλαγές, που προσδίδουν στην μοτοσυκλέτα μια νέα εικόνα.

Όλα τα φώτα στην έκδοση Night Pack είναι LED, συμπεριλαμβανομένων και των flash, ενώ ο νέος προβολέας, μαζί με τα όργανα της μοτοσυκλέτας, είναι τοποθετημένα σε νέα, χαμηλότερη θέση, συγκριτικά με το V7 Stone III.

Νέο είναι επίσης και το πίσω φτερό, έχοντας μια πιο λεπτή σιλουέτα σε σχέση με το standard, με αλλαγές να σημειώνονται επίσης στο πίσω φανάρι και στην βάση στήριξης της πινακίδας.

Η σέλα, φέρει κάθετες ραφές σε όλο της το μήκος, δημιουργώντας ένα κλασικό… “καπιτονέ” look, ενώ με ραφή αναγράφεται στο πίσω μέρος της, το όνομα της Moto Guzzi, στην χαρακτηριστική γραμματοσειρά που συνιστά, μαζί με τον αετό φυσικά, το logo της εταιρείας.

Η έκδοση Night Pack του Moto Guzzi V7 III Stone, θα διατίθεται σε μαύρο, καφέ – μπρονζέ και μπλε χρώμα, με την τιμή της και την ακριβή ημερομηνία λανσαρίσματος στην αγορά να ανακοινώνονται σύντομα.  



Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2018 17:38

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon