.
Κατηγορία Moto Guzzi
Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2017 18:17

EICMA 2017 - Moto Guzzi V7 III Carbon, Rough και Milano 2018

 

Τρεις νέες εκδόσεις για την ιταλική μοτοσυκλέτα

 

Στα μέχρι τώρα γνωστά μας Stone Special και Racer η Moto Guzzi έρχεται να προσθέσει άλλες τρεις εκδόσεις για το best seller μοντέλο της, τις V7 III Rough, Milano και Carbon με διαφορετικό στιλ η καθεμιά που εξυμνούν με τον καλύτερο τρόπο την ιδέα του customizing.

Κάθε έκδοση έχει την δική της αποκλειστική σέλα και γραφικά. Το Carbon, όπως υπονοεί και το όνομα του φέρει λαχταριστά μέρη από ανθρακονήματα, όπως είναι τα πλαινά καπάκια, το εμπρός και το πίσω φτερό, με το ρεζερβουάρ σε μαύρο ματ χρώμα, επένδυση σουέντ στη σέλα με τις κόκκινες ραφές. Οι κόκκινες κεφαλές του αειθαλούς V2 βγάζουν μάτια, όπως και ο κόκκινος αετός αλλά και η δαγκάνα της Brembo στο ίδιο χρώμα.

Ο σκληρός της παρέας, το Rough, ξεχωρίζει για τους ακτινωτούς του τροχούς και τις φυσούνες του πιρουνιού. Το χρώμα που έχει επιλεγεί είναι το γκρι ματ, για φτερά και ντεπόζιτο, με τα πλαϊνά καπάκια, τις εξατμίσεις και τα στεφάνια των τροχών (με τα ελαφρώς χωμάτινα ελαστικά) βαμμένα μαύρα.

Το Milano θυμίζει αρκετά το Rough αλλά είναι πιο εκλεπτισμένο, με χρωμιωμένες εξατμίσεις, χυτούς αλουμινένιους τροχούς, άβαφα και βουρτσισμένα πλαϊνά καπάκια και γκρι βαφή σε ρεζερβουάρ και φτερά που καλύπτεται από βερνίκι.

Και οι τρεις εκδόσεις έχουν ένα όργανο, σύστημα traction control στον στάνταρ εξοπλισμό και φυσικά ABS.

Ο κλασικός αερόψυκτος V2 αποδίδει 52 ίππους και έξι (6) χιλιόγραμμα ροπής στις 6.200 και 4.900 σ.α.λ. αντίστοιχα, συνεργάζεται με 6χυτο κιβώτιο και η ιταλική εταιρία διαθέτει και έκδοση για κατόχους διπλώματος Α2.

Αρκετά είναι και τα έξτρα αξεσουάρ που διαθέτουν οι Ιταλοί που μπορούν να εξατομικεύσουν ακόμη περισσότερο τα V7.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2017 10:15

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « EIMCA 2017 - Moto Guzzi V85 Concept EICMA 2017 - Moto Guzzi V9 Roamer 2018 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon