.
Κατηγορία Zontes
Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 14:43

Zontes E125 2024 – Θα το δούμε στην Ελλάδα;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, το μοντέλο ξεκίνησε την καριέρα του στην αγορά της Ισπανίας.

Στην σειρά E της Zontes, έχουμε δει μέχρι τώρα το 350E, το μεγαλύτερο προς το παρόν GT Scooter της εταιρείας, ενώ αναμένεται βραχυπρόθεσμα ή μεσοπρόθεσμα, και το 501E, με ακόμα μεγαλύτερο μοτέρ και ισχύ. Σύμφωνα όμως με διεθνείς πληροφορίες, υπάρχει και το 125E ή E125, που θα γίνει διαθέσιμο στην Ισπανία προς το παρόν.

Το μοντέλο, ακολουθώντας την φιλοσοφία της E σειράς, θα συνδυάζει το μεγάλο μέγεθος και την άνεση ενός GT Scooter, με τον κινητήρα των 125 κυβικών, που θα το καταστήσει προσβάσιμο σε κατόχους διπλώματος Α1 αλλά και αυτοκινήτου. Ο 125 κυβικών κινητήρας θα αποδίδει το πολύ 15 ίππους, ενώ θα φέρει και οθόνη TFT πολλαπλών ενδείξεων με δυνατότητα σύνδεσης και Mirroring κινητού τηλεφώνου. Το μοντέλο θα έχει επίσης δικάναλο ABS και όχι CBS, στα φρένα και φωτισμό LED, ενώ πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα, για να μάθουμε αν το μοντέλο θα έρθει στην Ελλάδα και πόδο θα κοστίζει.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 14:46

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon