.
Κατηγορία Zontes
Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 16:15

Η Zontes ετοιμάζει το μεγαλύτερο scooter της στα 500 κυβικά

Το μοντέλο θα είναι το μεγαλύτερο scooter στην γκάμα της εταιρείας και το μεγαλύτερο μοντέλο της γενικότερα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του διεθνούς χώρου, η Zontes έχει ήδη έτοιμο, ένα νέο scooter το οποίο θα είναι και το μεγαλύτερο της. Το μοντέλο έχει την ονομασία ZT500, η οποία φυσικά μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την αγορά, στην οποία θα απευθύνεται το μοντέλο, ανάλογα με την περίσταση.

Το μοντέλο θα βασιστεί εκτενώς, στο ήδη υπάρχον 350E (φωτό), με το οποίο θα μοιράζεται το πλαίσιο, την ανάρτηση αλλά και, σε μεγάλο βαθμό, τον κινητήρα. Η σημαντική αύξηση του κυβισμού, θα έρχεται από κύλινδρο μεγαλύτερης διαμέτρου, που θα ανεβάσει τα κυβικά από 349 σε 491. Η απόδοση του νέου κινητήρα, ανακοινώνεται στους 46 ίππους, «ταμάμ» δηλαδή για τις ευρωπαϊκές αγορές υπό την σκέπη του… Α2.

Ελάχιστες φωτογραφίες του νέου μοντέλου έχουν εμφανιστεί στα διεθνή μέσα, με το νέο scooter να ακολουθεί την γνωστή μας, επιθετική σχεδιαστική προσέγγιση της Zontes. Το μοντέλο θα έχει μεταξόνιο που θα αγγίζει τα 1.560 χιλιοστά, ενώ σύμφωνα με την εταιρεία, θα φτάνει τα 160 χλμ/ώρα τελικής ταχύτητας και θα είναι ικανό για κατανάλωση 4 λίτρων στα 100 χιλιόμετρα. Το σύστημα φρένων θα φέρει ABS δύο καναλιών, με δίσκους εμπρός και πίσω.

Περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο, αναμένονται ακόμα!  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 16:20

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon