.
Κατηγορία Zontes
Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2022 12:43

Το νέο GK 125 scrambler από τη Zontes

 Η κινεζική εταιρεία Zontes αποφάσισε να κάνει downsize και να περάσει από το GK350 στο GK 125, μία scrambler-retro μοτοσυκλέτα γι’ αυτούς που τώρα μπαίνουν στον κόσμο των δύο τροχών ή γι’ αυτούς που θέλουν ένα όμορφο αλλά με φθηνό κόστος χρήσης μεταφορικό μέσο. 

Η κατάμαυρη μοτοσυκλέτα κάνει φανερές τις προθέσεις της με τα «άγρια» ελαστικά, τις προστατευτικές μπάρες για τις μικροπτώσεις κατά τους χωμάτινους πειραματισμούς, αλλά και από το “full  face” πλαστικό προστατευτικό του εμπρός δισκόφρενου. Και αυτό σε μαύρο χρώμα φυσικά. Ιδιαίτερο σημείο είναι οι ζάντες με ακτίνες, βασική ρετρό σχεδιαστική πινελιά.
 
Η GK 125 καλύπτει τις προδιαγραφές Euro  5 και αποδίδει 14,7 ίππους  στις 9.000 στροφές ανά λεπτό. Το  κιβώτιο ταχυτήτων διαθέτει 6  σχέσεις και η οικονομία καυσίμου, Euro 5 είναι αυτό, είναι παροιμιώδης. Ο κατασκευαστής υποστηρίζει ότι μπορεί να διανύσει 40 χιλιόμετρα  με 1 λίτρο βενζίνης. Δηλαδή 2,1lt/100km . Με  το μεγάλο για το μέγεθος της μοτοσυκλέτας, 20λιτρο ντεπόζιτο, η αυτονομία του, σύμφωνα πάντα με τη Zontes μπορεί να  φτάσει τα 600 χιλιόμετρα.
 
Η νέα Scrambler μοτοσυκλέτα της Zontes διαθέτει μονό πίσω αμορτισέρ με ρύθμιση προφόρτισης και ένα μη ρυθμιζόμενο αντεστραμμένο πιρούνι εμπρός. Το ABS είναι της Bosch και το συνολικό βάρος της μοτοσυκλέτας είναι 160 κιλά.  
Το μοντέλο αναμένεται να βγει στην αγορά στα τέλη Σεπτέμβρη και θα διατίθεται σε τρεις διαφορετικούς συνδυασμούς. Ευελπιστούμε να το δούμε και στη χώρα μας για την κατηγορία Α1. 
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022 11:34

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon