.
Κατηγορία Yamaha
Τρίτη, 04 Μαρτίου 2014 09:10

Yamaha FJ-09 - Κατοχυρώθηκε το όνομα

Στο United States Patent and Trademark Office – USPTO

 


Η Yamaha κατοχύρωσε πριν από λίγες ημέρες το όνομα FJ-09 στην Αμερική, στο United States Patent and Trademark Office – USPTO. Στο ίδιο γραφείο είχε κατοχυρωθεί το σχέδιο για μία μοτοσυκλέτα χωρίς πλαίσιο από την Ducati, και αργότερα κυκλοφόρησε η Panigale, όπως και ο υγρόψυκτος κινητήρας των Harley Davidson, φαίνεται ότι και η Honda κάνει το ίδιο με το όνομα του Africa Twin. 

Η κατοχύρωση ενός ονόματος, όπως έγινε πρόσφατα και με το Yamaha YZF-R3 μας δείχνει ότι η εταιρία σκοπεύει σε λίγο καιρό να βάλει στην παραγωγή ένα μοντέλο και χρειάζεται την απαιτούμενη άδεια. Το Yamaha FJ-09 αναμένεται να είναι μία μοτοσυκλέτα sport-tourer με τον τρικύλινδρο κινητήρα του MT-09.
Η σειρά FJ της Yamaha εστίαζε στον τουρισμό, και το τελευταίο της μοντέλο είναι το FJR 1300, η ναυαρχίδα της εταιρίας. Ένας μικρότερος κυβισμός σε μία παραπλήσια σχεδίαση θα έρθει να τονώσει την γκάμα της Yamaha στην συγκεκριμένη κατηγορία κυβισμού.
Μία μοτοσυκλέτα με ολόσωμο fering, βαλίτσες, άνετη και δυνατή, με ροπή από χαμηλά, όπως ο συγκεκριμένος τρικύλινδρος κινητήρας των 850 κυβικών προσφέρει, θα είναι ότι πρέπει για την Yamaha.
Αναμένεται σαν μοντέλο 2015.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Yamaha TENERE 850 2015 Yamaha MT-09 Worldcrosser Concept »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon