.
Κατηγορία Yamaha
Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 12:24

Yamaha XSR900 GP 2023 – Ιαπωνικές φήμες

Με ένα ψηφιακά κατασκευασμένο σχέδιο ο Τύπος της Ιαπωνίας μας προετοιμάζει για μια πολύ λαχταριστή έκδοση του XSR900.

H Yamaha παρουσίασε την ολοκληρωτικά ανανεωμένη και αναβαθμισμένη τρίτη γενιά του MT-09 το 2021 και έναν χρόνο αργότερα μετέφερε αυτή τη βάση και στη Sport Heritage πτέρυγά της με το νέο XSR900.

Για την επικαιρότητα του 2023 φροντίζει από νωρίς να ταΐσει την περιέργειά μας το γνωστό ιαπωνικό περιοδικό Young Machine, παρουσιάζοντας στο τελευταίο του εξώφυλλο το XSR GP, στα πλαίσιο αφιερώματος για τα αναμενόμενα μοντέλα της επόμενης χρονιάς.

Πρόκειται για μια ψηφιακά επεξεργασμένη απεικόνιση του XSR900, ντυμένη με ρετρό κουστούμια και τα χαρακτηριστικότατα speedblock γραφικά της Yamaha.

Άλλες πληροφορίες δεν έχουμε, αλλά δεν τις πολυχρειαζόμαστε κιόλας. Εφόσον ευσταθεί η πρόβλεψη των Ιαπώνων, περιμένουμε μια μοτοσυκλέτα που δύσκολα θα διαφέρει στην τεχνική της βάση από το XSR900 με τον τρικύλινδρο σε σειρά CP3 των 889 κυβικών και 119 ίππων.

Η λογική πίσω από την εμφάνιση μιας τέτοιας παραλλαγής για το XSR900 είναι προφανής εκ του σχεδιασμού της, καθώς πλέον δημιουργείται μια ολόκληρη σχολή γύρω από την κλασική αγωνιστική εμφάνιση, με μοντέλα όπως τα Honda Hawk 11, MV Agusta Superveloce και Triumph Speed Triple RR.

Πηγή: Young Machine

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon