.
Κατηγορία Yamaha
Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 19:02

Yamaha Tracer 9 GT MY23: Με radar και ACC!

Φωτογραφίες από το γερμανικό περιοδικό Motorrad δείχνουν πως η ανανέωση που θα φέρει η επόμενη χρονιά για το Tracer 9 GT είναι μεταξύ άλλων και ένα μικρό μεν, σημαντικό δε, μαύρο κουτί…

Όχι σαν των αεροπλάνων, αλλά σαν αυτά που σε μοτοσυκλέτες όπως το Multistrada V4, το KTM 1290 Super Adventure κ.α. κρύβουν τον αισθητήρα radar της Bosch, με το ενδιαφέρον να είναι πως η εν λόγω τεχνολογία βρίσκει το δρόμο της σε σημαντικά πιο φτηνή μοτοσυκλέτα.

tracer 9 gt 23c

Ο αισθητήρας φαίνεται ανάμεσα στα δυο προβολάκια του –κατά τα άλλα ίδιου- Tracer 9 GT, ώστε να συνεισφέρει στην ασφάλεια αλλά και στο σύστημα Adaptive Cruise Control, επιτρέποντας στη μοτοσυκλέτα τη διατήρηση σταθερής απόστασης από το προπορευόμενο όχημα.

tracer 9 gt 23b

Στις φωτογραφίες, αν και φαίνεται κάπως πιο «τονισμένο» το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας, δε δείχνει πως θα φιλοξενεί αντίστοιχο πίσω σύστημα. Στην άλλη αλλαγή που αναμένεται σύμφωνα πάντα με το γερμανικό τύπο, είναι και ένα νέο, μονοκόμματο αυτή τη φορά πάνελ οργάνων.

Όπως μαρτυρά και η.. ελάχιστη προσπάθεια κάλυψης της μοτοσυκλέτας, όλα δείχνουν πως το Tracer 9 GT του 2023 είναι ήδη στην τελική του μορφή.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 19:18

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon