.
Κατηγορία Yamaha
Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 14:30

Yamaha X-Force ABS – Ο αθλητής αδελφός του ΝΜΑΧ

Η Yamaha παρουσιάζει στην Ιαπωνία ένα νέο σκούτερ βασισμένο στην πλατφόρμα του γνωστού μας ΝΜΑΧ 155.

H Yamaha ανανέωσε το ΝΜΑΧ για το 2021 με πλουσιότατο εξοπλισμό που περιλαμβάνει τον γνωστό Blue Core κινητήρα με σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων VVA, Start & Stop σύστημα οικονομίας για τον κινητήρα, keyless έλεγχο, traction control, δικάναλο ABS, όργανα LCD με συνδεσιμότητα και δύο εκδόσεις κυβισμού.

Το Α1 προδιαγραφών ΝΜΑΧ 125 αποδίδει 12 ίππους, ενώ το μεγαλύτερο αδελφάκι των 155 κυβικών ανεβάζει τη μέγιστη απόδοση στους 15 ίππους.

yamaha x force 8

Τώρα η Yamaha ετοιμάζεται να αποκαλύψει ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο, το X-Force, το οποίο κατασκευάζεται από τη Yamaha Motor Taiwan και χτίζεται πάνω στη βάση του ΝΜΑΧ με όλα τα του τα τεχνολογικά δωράκια που απέκτησε στην πιο πρόσφατη αναβάθμισή του.

Το X-Force ουσιαστικά αποτελεί μια πιο σπορ εναλλακτική του ΝΜΑΧ, με ίσιο πάτωμα, πιο επιθετικές γραμμές και τέσσερεις χρωματικές επιλογές: λευκό, μαύρο, μπλε και χακί.

yamaha x force 6

Στην Ιαπωνία η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει στις 28 Ιουνίου 2022 και ήδη έχει γίνει γνωστή η εκεί λιανική του τιμή: τα 396,000 γιεν ισοδυναμούν με περίπου €2,800 (ισοτιμία 15/6/2022).

Δεν είναι γνωστό αν πρόκειται να περιλαμβάνει και ανάλογη έκδοση X-Force 125, όπως άγνωστο είναι και το ενδεχόμενο μέλλον του εκτός ασιατικών αγορών. Πάντως με δεδομένο πως βασίζεται σε ένα μοντέλο (ΝΜΑΧ) που είναι ήδη πιστοποιημένο κατά Euro 5 σημαίνει πως ουσιαστικά αυτό που απομένει είναι η στρατηγική απόφαση, δίχως πολλές διαδικαστικές περικοκλάδες.

Πηγή: Autoby

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon