.
Κατηγορία Yamaha
Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 10:46

Yamaha off-road 2023: TT-R και PW

Η Yamaha ανοίγει τον χορό των εκτός δρόμου μοντέλων της για το 2023 με τη βάση της γκάμας, τα μικρά TT-R και PW.

Αρκετοί κατασκευαστές έχουν ήδη παρουσιάσει τις οικογένειες μοτοσυκλετών off-road για το 2023, δηλαδή τις enduro και motocross γκάμες τους, και τώρα παίρνει σειρά και η Yamaha.

Η αρχή για την ιαπωνική εταιρεία γίνεται από την πόρτα εισόδου στον χωμάτινο κόσμο της, δηλαδή τις μοτοσυκλέτες εκείνες που απευθύνονται στους μικρούς αναβάτες.

Η γκάμα αυτή ξεκινά από το θρυλικό PW50, το μοτοσυκλετάκι που έχει αναθρέψει γενιές και γενιές αναβατών με τον 50άρη δίχρονο κινητήρα του, την πλήρως αυτόματη μετάδοση και τροχούς 10 ιντσών.

Το επόμενο βήμα είναι το TT-R50 με τετράχρονο κινητήρα 50 cc εξοπλισμένο με ημιαυτόματη μετάδοση 3 ταχυτήτων και μικρούς τροχούς 10 ιντσών για να νιώθουν άνετα οι λιλιπούτειοι χωματεροί ηλικιών 4 ως 7 ετών.

Μεγαλώνοντας θα περάσουν στο TT-R110 με τον μεγαλύτερο τετράχρονο κινητήρα και την ημιαυτόματη μετάδοση 4 σχέσεων, κυλώντας σε τροχούς 14 ιντσών μπροστά και 12 πίσω.

Το τελευταίο στάδιο πριν το πέρασμα στις πλήρους μεγέθους μοτοσυκλέτες είναι το TT-R125, με τετράχρονο κινητήρα που διαθέτει κανονικό 5τάχυτο κιβώτιο και τροχούς με διαστάσεις 19 και 16 ίντσες μπροστά και πίσω.

Και τα τέσσερα μοντέλα δεν έχουν καμιά αλλαγή στην τεχνική τους βάση για το 2023, παρά μόνο νέα γραφικά που τα εντάσσουν εμφανισιακώς στην ευρύτερη off-road competition γκάμα της Yamaha.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon